Dolar 34,2738
%0.1
Euro 37,6407
%0.03
Altın 2.915,750
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vicdansızlar! İzmir'de 8 yaşındaki kızı kurye yaptı!

Vicdansızlar! İzmir'de 8 yaşındaki kızı kurye yaptı!

Uyuşturucu sattırılan küçük kız devlet korumasına alındı

  • Ege Postası
  • 07.08.2015 - 14:25
İZMİR'in Konak İlçesi'nde, 8 yaşındaki bir kız çocuğunu sokakta uyuşturucu madde satışında kurye olarak kullandıkları iddia edilen 2 kişiden biri tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kuruçay Mahallesi'nde 10- 12 yaşlarında küçük kız çocuğuna uyuşturucu madde satışı yaptırıldığı ihbarını aldı. Norkotim ekipleri belirtilen yere operasyon düzenledi. Operasyonda, 8 yaşında olduğu anlaşılan 'suça sürüklenen çocuk' ile birlikte Y.G. ve S.G. yakalandı. Polis, küçük kızın boynunda asılı çanta içerisinde ve diğerlerinin kaldığı metruk bina içerisinde yaptığı aramada 50 gram esrar, 63 ekstasy uyuşturucu hap, 21 gram,sentetik uyuşturucu bonzai ile bunların satışından elde edildiği belirtilen 2 bin 675 lira para ele geçirdi. 

Mahkemeye sevk edilen 2 kişiden Y.G. tutuklanırken, S.G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis olayla ilgili üç kişinin daha arandığını bildirdi. 

Uyuşturucu madde satışı yaptırılan çocuğun anne ve babasının vefat ettiği, amcası T.O.'nun yanında barındığı, uyuşturucu tacirlerince kurye olarak kullanıldığı belirlendi. Yapılan işlemlerin ardından küçük kız devlet korumasına alındı



Öte yandan Buca'da uyuşturucuyla yakalanınca tutuklandı
 
İZMİR'in Buca İlçesi'nde, otomobilde ve evinde yapılan aramada toplam 1075 gram esrar ele geçirilen E.B. tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve torbacı denilen sokak satıcılarına yönelik çalışma kapsamında Buca'da operasyon düzenledi. Uyuşturucu sattığından şüphelenilen E.B.'nin içinde bulunduğu araçta ve evinde yapılan aramada toplam 1075 gram esrar ele geçirildi. Evdeki aramada ayrıca uyuşturucu madde tartmakta kullanılan hassas terazi de bulundu. Gözaltına alınan E.B., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevkedildiği adliyede tutuklandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.