Dolar 34,1743
%0.04
Euro 38,1258
%-0.1
Altın 2.895,670
%-0.84
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Viranşehir'de kanaat önderleri Kutlu Doğum için bir araya geldi

Viranşehir'de kanaat önderleri Kutlu Doğum için bir araya geldi

Viranşehir'de, yörenin kanaat önderleri Kutlu Doğum programı için Çağlayan Baran Koleji'nde bir araya geldi. Birçok aşiretin önde gelen önderlerinin bir araya geldiği yemekte birlik ve beraberlik mesajı verildi. Yemeğe katılan Mehmet Çiftçi,...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 12:22
Viranşehir'de, yörenin kanaat önderleri Kutlu Doğum programı için Çağlayan Baran Koleji'nde bir araya geldi. Birçok aşiretin önde gelen önderlerinin bir araya geldiği yemekte birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Yemeğe katılan Mehmet Çiftçi, kainatın yüzü suyu hürmetine yaratıldığı Hz. Peygamber’in (sas) sevgisi sayesinde farklı görüşteki insanların bir araya geldiğini belirtti. Çiftçi, bu tür organizasyonlar sayesinde bir araya geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Ekinci, “Hz. Peygamber (sas)’ın hatırı için bir araya geldik. Bu tür programların yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bizler, Allah’ın nuru Hz. Muhammed (sas) için birlikteyiz. İnsanlığa hizmet etmek için bu tür vakıfların ilerlemesi lazım geliyor. Bu çalışmalar çok güzel. Organizasyonların dünyaya yayılması sevindiricidir. Dünyaya yayılan hizmetleri destekliyoruz. Dünyada açılan her Türk okulu insanlığa büyük hizmet vermektedir. Destekliyor ve teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

İş adamı Hüsnü Korkmaz da yaptığı konuşmada, hizmete hizmetkar olmayı bir şeref olarak gördüğünü dile getirerek, insanları duygulandıran bu organizasyonların artarak devam etmesi dileğinde bulundu. Programa Katılan Salih Diken ise Kutlu Doğum için kendilerini bir araya getirdiği için katılımcılara teşekkür ettiğini belirterek, memnuniyetini dile getirdi. Diken, Viranşehir ilçesinin geleceği için hep çalışacaklarını, buna mecbur olduklarını söyledi.

Abdurrezzak Yıldız ise Çağlayan Baran Koleji'nin bu tür hizmetlere de öncülük ve aracılık etmesinin sevindirici olduğunu dile getirerek, toplumsal birlikteliğin sağlanması için hayırlı hizmetlere ihtiyaç olduğunu ifade etti. Yıldız, bölgenin, ittifak ve barışa ihtiyaç duyduğunu, bu barışın da dünyanın dört bir tarafına gitmesi dileğinde bulundu. Programa katılan misafirler Hz. Peygamber’in (sas) hayatı ve hadisleri ile ilgili gösterimin ardından birlikte yemek yedi. Katılan misafirlere Kutlu Doğum ile ilgili hediyeler verildi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.