Dolar 34,2750
%0.1
Euro 37,6855
%0.23
Altın 2.915,520
%0.2
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ya gündüz olsaydı'

Ya gündüz olsaydı'

İZMİR'in Gültepe Semti'nde, yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda, 5 metrelik rampadan inen belediye otobüsü, bir alışveriş merkezinin duvarına çarparak durdu. Aynı yerde birden fazla benzer kazanın olduğunu belirten mahalle sakinleri, tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 12.01.2013 - 11:13
İZMİR- Son yolcusunu da bıraktıktan sonra Buca'daki otobüs garajına doğru yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Ulaştırma Kurumu ESHOT'a ait, 46 hat numaralı Çobançeşme- Konak arası çalışan, 35 LV 120 plakalı belediye otobüsü kaza yaptı. 2580 Sokak ile Samsun Caddesi'nin kesişiminde bulunan 5 metrelik rampadan inen otobüs,  yağmurun etkisiyle kayganlaşan zeminde duramadı. Kontrolden çıkarak kaymaya başlayan belediye otobüsü, saat 23.30 sıralarında, rampanın karşısındaki alışveriş merkezinin duvarına büyük bir gürültü ile çarparak güçlükle durabildi.
   Caddede o sırada herhangi bir aracın geçmemesi ve insanların bulunmaması sayesinde ölen ve yaralanan olmadı. Otobüs şoförü de kazadan yara almadan kurtuldu. belediye otobüsünün yoldan kaldırılması için çekici çağrıldı. Evlerine gitmek için Samsun Caddesi'ni kullanan araç sürücüleri de rampayı çıkamadı. Araçların tekerlekleri uzun süre patinaj yaptı. Sürücüler bunun üzerine yollarına farklı güzargahlardan gitmeyi denedi. Aynı yerde benzer çok sayıda kazanın olrduğunu söyleyen mahalle sakinleri önlem alınmasını istedi. Market işleten 22 yaşındaki İhsan Bingil, "Belediye bir an önce önlem almadı. Gündüz saatinde olsa faciaya yol açardı" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.