Dolar 34,2323
%-0.03
Euro 37,6226
%-0.04
Altın 2.887,080
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yabancı patenciler, kamp için Beylikdüzü’nü tercih etti

Yabancı patenciler, kamp için Beylikdüzü’nü tercih etti

2013 Summer of Champions kapsamında Türkiye, İsveç, Belçika, Macaristan‘dan 70 sporcu, yaz kampı için Beylikdüzü Icetanbul buz pistini tercih etti. Milli patenci Eray Özbal kordinatörlüğünde kamp yapan sprocular ve antrenörler, piste tam...

  • Ege Postası
  • 29.06.2013 - 09:45
2013 Summer of Champions kapsamında Türkiye, İsveç, Belçika, Macaristan‘dan 70 sporcu, yaz kampı için Beylikdüzü Icetanbul buz pistini tercih etti. Milli patenci Eray Özbal kordinatörlüğünde kamp yapan sprocular ve antrenörler, piste tam not verdi.


6 haftaya yayılan antrenmanlar, 26 Temmuz‘da sona erecek.

Beylikdüzü’nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren patencilerden Julia Mitovski,
“Kamp çok iyi gidiyor. Antrenmanların ardından dinlenmek için sahile iniyor, denize giriyoruz.” dedi. Takım antrenörleri Edit Szaraz ve Andras Szaraz ise “Icetanbul harika. Çok beğendik. 6 haftamızı alacak kamptan gençler çok iyi faydalanacak.” ifadelerini kullandı.


Buz pateni yapan sporcularla bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili İsmail Yalçın ise muhtelif ülkelerden gelen sporcuları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Geleceğin şampiyonları Beylikdüzü'nde yetişecek. Biz her daim sporun ve sporcunun yanındayız.” dedi. Yalçın, daha sonra sporculara başarılar diledi ve günün anısına fotoğraf çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.