Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yağışlar ülkenin büyük bölümünde devam ediyor

Yağışlar ülkenin büyük bölümünde devam ediyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların ülkenin büyük bölümünde devam edeceğini bildirdi. Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik olmayacak.Son değerlendirmelere göre Türkiye'nin büyük bir bölümünde görülecek yağışların...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 11:19
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların ülkenin büyük bölümünde devam edeceğini bildirdi. Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik olmayacak.

Son değerlendirmelere göre Türkiye'nin büyük bir bölümünde görülecek yağışların genellikle yağmur ve sağanak yağmur, güney bölgelerde yer yer gök gürültülü sağanak, sabah ilk saatlerde Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleriyle Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda, akşam ve gece saatlerinde Kars çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, yurdun güneydoğu kesimlerinde güney ve batı, zamanla güney ve doğu yönlerden hafif ve ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege'de kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak, 30-60 km/saat hızla esecek. Bu sebeple yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması gerekiyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.