Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yaka Otantik Pazarı  4. yılını doldurdu

Yaka Otantik Pazarı 4. yılını doldurdu

Güzelbahçe'nin Yaka Mahallesi'nde har hafta pazar günü kurulan Otantik Pazar'ın 4. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Pazarda Ege Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (EFSA) üyelerinin açtığı fotoğraf sergisi büyük beğeni topladı.

  • Ege Postası
  • 30.12.2013 - 10:15
İZMİR-Güzelbahçe Belediyesi'nin desteğiyle Güzelbahçe Yaygın Eğitimi Destekleme ve Musiki Derneği'nin öncülüğünde kurulan Otantik Pazar'da her hafta yaklaşık 50 üretici tezgah açıyor, sebze ve meyvenin yanı sıra, börek, baklava gibi gıda maddeleri ile el emeği hediyelik ürünler satışa sunuluyor.
Yıldönümü nedeniyle düzenlenen törene, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye meclis üyeleri, vatandaşlar ve fotoğraf sanatçıları katıldı. Başkan İnce, Yaka Pazarı'na her zaman destek vereceklerini belirterek, yıldönümü pastasını pazarda satış yapan kadınlarla birlikte kesti.
Törende konuşan Güzelbahçe Yaygın Eğitimi Destekleme ve Musiki Derneği Başkanı Emel Ardahanlı, Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin desteğiyle Yaka Otantik Pazar'ını her geçen yıl daha da geliştirdiklerini söyledi.
EFSA üyelerinin pazarda açtığı fotoğraf sergisi pazara alışveriş yapmaya gelen vatandaşların büyük ilgisini çekti.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.