Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yangınlara karşı yangın dolapları yerleştirildi

Yangınlara karşı yangın dolapları yerleştirildi

Giresun Belediyesi, bölgede oluşacak olası yangınlarda mahalle ve sokaklara araç giremeyen yerlere daha hızlı müdahale edebilmek adına 3 farklı bölgeye yangın dolapları yerleştirdi. Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Zeytinlik...

  • Ege Postası
  • 17.08.2013 - 14:31
Giresun Belediyesi, bölgede oluşacak olası yangınlarda mahalle ve sokaklara araç giremeyen yerlere daha hızlı müdahale edebilmek adına 3 farklı bölgeye yangın dolapları yerleştirdi.

Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Zeytinlik semtinde bazı bölgelere yangın dolapları yerleştirerek meydana gelebilecek yangınlara karşı önlem aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Kerim Aksu, “Tabi ki yangınlar hiç yaşanmasa, ancak biz her ihtimale karşı önlemlerimizi almak zorundayız. İnsan hayatından daha değerli bir şey yok. Tarihi Zeytinlik semtinde yangın önlemlerimizi aldık. Araçların zor giriş çıkış yaptığı bu bölgede 3 farklı yere yangın müdahale dolapları yerleştirdik. Her dolaba 100 metre hortum bulunuyor. Olası bir yangında olaya anında müdahale etme şansına sahibiz.” dedi.
Aksu, ayrıca tüm mahalle ve sokak aralarında da benzer çalışmalar yürüteceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.