Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yardım bahanesiyle hırsızlık

Yardım bahanesiyle hırsızlık

İZMİR ve Denizli’de, yardım dağıttıklarını söyleyerek güvenlerini kazandıkları kişilerin evlerine girip değerli eşyalarını çalan İ.K., F.D. ve T.E., polisin takibiyle yakalandı.

  • Ege Postası
  • 30.01.2013 - 15:41
İzmir - Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde meydana gelen olayda, S.A.’nın evine giden üç kişi, yardım dağıttıklarını söyleyerek üç çuval patates bıraktı. Bunun sonrasında da güven kazanıp S.A.’yı oyalayan hırsızlar, eve girerek yatalak hasta olan eşinin kolundaki altın bilezikleri zorla aldıktan sonra geldikleri araçla kaçtı. Olayın ardından araştırma başlatan polis ekipleri, şüphelilerin kimliklerini belirleyip yakalamak için harekete geçti.


İzmir’de bulundukları saptanan çeşitli suçlardan kayıtları bulunan İ.K., F.D. ve T.E., polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınarak Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne götürülen üç şüphelinin, kent merkezi ile Ödemiş ilçesinde de benzer yöntemle 4 kişiyi kandırıp hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı. Mağdurlar tarafından da teşhis edilen üç hırsız, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.