Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yarış pilotu ölümden döndü

Yarış pilotu ölümden döndü

İzmir’in Menderes ilçesinde meydana gelen kazada bir pilot, yarışta rekor kırmasına ve sezonu şampiyon olarak tamamlamasına dakikalar kala takla atarak ölümden döndü. Dehşete düşüren kaza sonrasında pilotun yardımına çevredekiler koşarken, kaza amatör kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Şampiyonluğa dakikalar kalmıştı

  • Ege Postası
  • 11.10.2016 - 15:07

Kaza, Menderes ilçesindeki Oto Kros Şampiyonasında meydana geldi. Kısıkköy Parkurunda yarışan başarılı pilot Bahadır Sevinç, yarış esnasında virajlı yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Çok sayıda izleyicinin tanık olduğu kazanın ardından görevliler, defalarca takla atan pilot Bahadır Sevinç’in yardımına koştu.

Sevinç, yan yatan aracın kapısını açarak dışarı çıktı. Kaza anı ve sonrası ise yarış anlarını görüntüleyen bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Burnu bile kanamayan pilot Sevinç'e ayakta müdahale edildi. 

ŞAMPİYON OLUP REKOR KIRACAKTI

Öte yandan, yarışın bitimine dakikalar kala yaşanan kaza, şampiyonayı önde götüren Bahadır Sevinç’in birinciliğini de etkiledi. Sevinç’in yarışı tamamlasaydı birinci olacağı ortaya çıkarken, başarılı pilot bu sonuçla da sezonu ikincilikle tamamladı. Kazanın ardından herkes, başarılı pilotun sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileklerini iletti. (İHA)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.