Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yayanın öldüğü kaza güvenlik kameralarına yansıdı

Yayanın öldüğü kaza güvenlik kameralarına yansıdı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bayramın birinci günü meydana gelen trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı. Kameraya yansıyan görüntülerde aracın çarptığı Taner Oku'nun yaklaşık 15 metre yerde sürüklendiği görülüyor. Çanakkale'de...

  • Ege Postası
  • 12.08.2013 - 13:17
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bayramın birinci günü meydana gelen trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı. Kameraya yansıyan görüntülerde aracın çarptığı Taner Oku'nun yaklaşık 15 metre yerde sürüklendiği görülüyor.

Çanakkale'de çalışan ve bayram tatili için Ereğli'ye gelen Taner Oku (37), doğum yapan baldızını ziyarete gitmek için karşıdan karşıya geçmek istedi. Bu sırada Mehmet Yılmaz (43) idaresindeki 67 LE 168 plakalı otomobilin çarpmasıyla ağır yaralandı. İlk olarak özel hastaneye, daha sonra da Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Oku, göğüs hastalıkları uzmanı bulunmaması nedeniyle Zonguldak Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Taner Oku, burada yapılan ameliyat sonrası kazadan iki gün sonra hayatını kaybetmişti.

Bir iş yeri tarafından kaydedilen kaza görüntülerinde ise Oku'nun karşıdan karşıya geçmek için yola çıktığı, otomobilin geldiğini görünce bir an duraksadığı ve daha sonra da otomobilin çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan adam, yerde yaklaşık 15 metre sürükleniyor. Kazanın hemen ardından çevredeki vatandaşlar ve diğer sürücülerin yardıma koştuğu görülüyor.

Evli ve bir çocuk babası olan Taner Oku, Belen Mahallesi'ndeki aile mezarlığına defnedildi. Tahsin Oku'ya çarpan otomobil sürücüsü Mehmet Yılmaz'ın çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı ifade edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.