Dolar 34,2063
%0.18
Euro 37,7646
%-0.02
Altın 2.915,370
%-0.28
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yaz okulu öğrencileri piknikte buluştu

Yaz okulu öğrencileri piknikte buluştu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün yaz spor okulu öğrencileri Ümraniye Belediyesi Mesire Alanı’nda düzenlenen piknikte bir araya geldi. Programa katılan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, çocukları spor etkinliklerine...

  • Ege Postası
  • 02.09.2013 - 11:32
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün yaz spor okulu öğrencileri Ümraniye Belediyesi Mesire Alanı’nda düzenlenen piknikte bir araya geldi. Programa katılan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, çocukları spor etkinliklerine teşvik eden aileleri kutlayarak öğrencilere başarılar diledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren yaz spor okulu öğrencileri, Ümraniye Belediyesi Mesire Alanı’nda piknikte bir araya geldi. Pikniğe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Kılıç, Ümraniye Kızılay Başkanı Hüseyin Can, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, birim müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Düzenlenen piknik programında konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, "Şu anda aramızda müthiş yetenekli çocuklar var. Duruşlarında ve yürüyüşlerinde bile farklılık gösteren bu çocuklar, umuyorum ki yarın dünya çapında da marka sporcular olacaktır. Bu gayreti gösteren bütün öğretici kadroya da tebriklerimi sunuyorum." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.