Dolar 34,2086
%0.08
Euro 37,9166
%-0.47
Altın 2.926,960
%1.07
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni adresleri DP oldu

Yeni adresleri DP oldu

İzmir Karşıyaka’da CHP,AKP ve MHP’DEN, çoğunluğunun kadın ve gençlerden oluşan 70 kişi Demokrat Parti’ye geçti..

  • Ege Postası
  • 05.10.2012 - 09:28
 İZMİR- DP İzmir İl Başkanı Gökhan Karateke, katılanlara Demokrat Parti rozetini takarken, “Bu davaya inandık ve baş koyduk” dedi. DP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen katılım törenine, DP İzmir İl Başkanı Gökhan Karateke, Karşıyaka İlçe Başkanı Edibe Nacir ve il başkan yardımcıları ile partililer katıldı.

DP İzmir İl Başkanı Gökhan Karateke katılım töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

” Önümüzdeki günlerde partimize katılımlar Allah’ın izniyle daha da artacaktır. Bu katılımlarla çok güçleneceğiz.Bu davaya inandık ve baş koyduk.Bu dönemde partisi için çalışan , çoluk çocuğunun rızkını gözünü kırpmadan, partisi için harcayan  her ilçe başkanıma ve yöneticilerimize minnettarım ve onlarla gurur duyuyorum.

İdealist kadrolar olarak hepimiz inanıyoruz ve başaracağız. Türkiye’nin Demokrat Parti’ye her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Bu boşluğu doldurmak için teşkilatlanma yapısını sağlıklı oluşturmuş Demokrat Parti’nin bu siyasi arayışta en büyük alternatif olacaktır.”

DP Karşıyaka İlçe Başkanı Edibe Nacir de yaptığı konuşmada, İl başkanı Karateke’ye ve DP’ye yeni katılan üyelere  teşekkür etti ve “Türkiye’nin  içten ve dıştan tehdit altında olduğu bu dönemde var güçleriyle çalışmalarına devam edeceklerini ve yerel seçimlerde Demokrat Partiyi hak ettiği yere getireceklerini” ifade etti.

Demokrat Parti’ye kimler katıldı..

MHP Karşıyaka ilçe başkan yardımcısı Süleyman Özkılıç ve arkadaşları ile MHP’den Ömer Ayvazoğlu.

CHP’den Ankara Ayrancı ilçe yönetim kurulu üyeleri Aliye Altun, Karşıyaka CHP’den İmran Özgünay, Metin Saraç, Gülşen Saraç, Ebru Güzeycan, Nezahat Karabulut, Sevil Özdemir, Nermin Biberoğlu, Aliye Altun,Ümran Özgünay, Necdet Yetiş, Hüseyin Özkan, , AKP’den Hakan Nalbantoğlu

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.