Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yenice yeniden Federasyon Başkanı seçildi:Oyların tamamını aldı, güven tazeledi

Yenice yeniden Federasyon Başkanı seçildi:Oyların tamamını aldı, güven tazeledi

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Aykut Yenice, Ankara Beşevler Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Şura Salonu’nda gerçekleşen 15’inci Olağan Genel Kurulu sonunda gerçekleşen seçimde 390 delegenin oyunun tamamını alarak yeniden Başkan seçildi. Federasyon Başkanı Aykut Yenice, yeni dönemde ilk işinin kayıt dışı ve merdiven altı çalışan işletmelere yönelik olacağını açıkladı. Yenice yeniden Federasyon Başkanı seçildi

  • Ege Postası
  • 02.06.2018 - 15:43

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Federasyon üyesi toplam 700 delegeden 390’ının katıldığı ve tamamının Aykut Yenice’ye yeniden oy verdiği Genel Kurul sonrasında güven tazeleyen Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Aykut Yenice, kendisine oy veren tüm delegelere teşekkürü borç bildiğini söyledi.

İLK İŞİMİZ KAYIT DIŞI VE MERDİVEN ALTI İŞLETMELER

Lokantacı ve pastacıların ciddi sorunları olduğunu ifade eden Federasyon Başkanı Aykut Yenice, kayıt dışı işletmeler ve gıda teröristi olarak değerlendirdiği merdiven altı işletmelere karşı önemli çalışmalar başlatarak yeni döneme başlayacağını belirterek, “Kayıt dışı ve gıda teröristi olarak nitelendirdiğim merdiven altı işletmelere karşı Türkiye genelinde ciddi bir çalışma başlatacağız” dedi.

BU SEVGİYE MAZHAR OLMAK BÜTÜN YORGUNLUĞUMU ALDI, SORUMLULUĞUMU ARTTIRDI

İzmir Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı da olan Aykut Yenice, kendisine gösterilen teveccühün sorumluluğunu daha fazla arttırdığını kaydederek, “Sonucun bu şekilde tecelli etmesi bizi çok mutlu etti. Teşkilata verdiğimiz emeklerin boşa gitmediğini görmek çok sevindirici. Bütün emek verenlere teşekkür ediyor, helal olsun diyorum. Bu sevgiye mazhar olmak bütün yorgunluğumu aldı. Sonuç sorumluluğumu daha fazla arttırdı. Daha fazla emek harcayacağım. Bana olan güvenleri için teşekkür ediyorum. Sonuç, tüm Türkiye ve teşkilatımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

ÇOK SEVDİĞİM İZMİR’DEN BİR SÜRE AYRI KALACAĞIM AMA..

Çok sevdiği İzmir’den federasyon başkanlığı nedeniyle bir süre ayrı kalacağını kaydeden Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice, İzmir Lokantacılar ve Pastacılar Odası yönetim ve üyelerine teşekkürü de ihmal etmedi:

“Buralara gelmemi sağlayan İzmir Pastacılar ve Lokantacılar Odası yönetimi ve üyelerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Bana olan güvenlerini unutmayacağım. Çok sevdiğim İzmir’den bir süre ayrı kalacağım. İzmir’deki tüm dostlarıma teşekkür ederim.”

GENÇLEŞEN YENİ YÖNETİMİMİZLE ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinde de değişikliğe giden Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice, “Yeni yönetimimizi de oluşturduk. Bazı arkadaşlara yeni dönemde görev verdik. Yönetim Kurulu listemizi oluştururken, Türkiye coğrafyasına dikkat ederek adil bir dağılım yaptık. Gençleşen yeni yönetimimizle yeni dönemde önemli işlere ve başarılara imza atacağımıza inanıyorum” şeklinde değerlendirme yaptı.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.