Dolar 34,2648
%0.07
Euro 37,6081
%-0.06
Altın 2.915,530
%-0.21
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeniçeri, Irak Türkmenleri için AK Parti’yi kınadı

Yeniçeri, Irak Türkmenleri için AK Parti’yi kınadı

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Irak Türkmenlerine yönelik saldırıyı ve görmezlikten geldiğini ileri sürdüğü AK Parti'yi kınadı.Yeniçeri, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, bölgeden ve stratejik noktalardan PKK değil...

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 13:38
MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Irak Türkmenlerine yönelik saldırıyı ve görmezlikten geldiğini ileri sürdüğü AK Parti'yi kınadı.

Yeniçeri, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, bölgeden ve stratejik noktalardan PKK değil TSK'nın çekildiğinin ortaya çıktığını savunarak, “Hükümet olan biteni görmezden geliyor. PKK'lılar asayiş gücü oluşturmuş, kimlik kontrolü yapıyor. Bölgede polis, devlet yok. Vali görmezlikten geliyor, küçümsüyor ve hedef saptırıyor. Fotoğraf çekilen yer, arabanın plakası, PKK'lılar belli bizim valinin haberi yok. Orada değil başka yerde olabilirmiş bu millete psikolojik harekat yapıyorlar. PKK fiilen devlet örgütlenmesini tamamlamıştır. AKP'yi uyarıyorum ya bölgeye gerçek anlamda hükmetmelidir ya da milletin önünden çekilip gitmelidir.” dedi.

“DOPİNG VE ŞİKE VARSA”

Yeniçeri, sporda doping ve şike olaylarını da değerlendirerek, “Bir yerde doping-şike varsa ahlaki değerler çürümüş demektir. UEFA, Türk kulüpleri için cezalar verirken Avrupa'nın bazı takımları için hafifletici koşullar gerekçesiyle ceza dahi vermemesi düşündürücüdür. Türk sporunu süratle şaibeden ve kirlilikten ayıklayacak tedbirler alınmalıdır.” görüşünü aktardı.

BAŞKAN ADAYLIĞI

TBMM başkanlığı ve grup başkanvekilliği hatırlatılması üzerine Yeniçeri, “Ben kendimin vekili olmayı düşünüyorum. Faruk Bal, umarım iyi bir netice alır. İrade sahibi bir partiyiz, bir problem yok.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.