Dolar 34,1795
%0.13
Euro 38,0675
%-0.46
Altın 2.929,780
%-0.12
Bist-100 9.795,00
%-0.34

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yenilikçi Ticaret Platformu Binomo’ya genel bakış

Yenilikçi Ticaret Platformu Binomo’ya genel bakış

Finansal piyasaya 2014 yılında giren şirket, sadece 10 ayda ilk üç içerisinde yer aldı ve bu yeri güvenle şu ana kadar koruyor.

  • Ege Postası
  • 29.12.2018 - 09:15

Düzenleyici belgelendirme sertifikasına sahip finansal kuruluşlardan biri olan Binomo ticaret platformu temel olarak yeni başlayanlara odaklanmıştır, ama işbirliği için elverişli koşullar var olduğundan herhangi bir seviyedeki yatırımcıların da odak noktası olmuştur.

Platformun Avantajları

Yeni başlayanlar için kolaylık:

Minimum çekim tutarı ve Minimum yatırım tutarı sadece 10$’dır. Minimum işlem tutarı ise 1$ (yatırımcı hesabının para birimine bağlı olarak eşdeğer miktar).

Ücretsiz eğitim imkanı ve demo hesabının yanından basit ve sezgisel arayüz ile yeni başlayanlar için oldukça kolaylık sağlar.

Gelişmiş Panel

Onlarca popüler göstergelere, ekonomik takvime ve grafik analiz için 20'den fazla farklı araca sahiptir.

1000'den fazla çeşitli ticaret stratejilerini kullanmak imkanı var.

Mobil Ticaret

İOS ve Android için temel işlevlere sahip mobil uygulaması ile kullanıcılar sadece ticaret yapmakla kalmayıp, aynı zamanda temel düzeyde gösterge analizini de gerçekleştirmektedir.

CFD Ticareti

2018 yılından itibaren Binomo, fiyat değişkenliğinin yoğunluğuna bağlı olan, sınırsız karlı yeni ticari sözleşmeleri başlattı.

Bonuslar ve turnuvalar

Binomo özel fon ayırdığı turnuvalar ve gerçek para ödüllü yarışmalar düzenler.

Platformun Dezavantajları

Vade sınırı

Klasik sözleşmelerle maksimum işlem süresi 60 dakikadır. Bu uzun vadeli stratejileri tercih eden müşteriler için bir dezavantaj.

Küçük türlü sözleşme çeşitleri

Bazı şirketler kullanıcılara “dokunma”, “koridor”, “merdiven” gibi 8 farklı işlem türü sunar. Binomo'da ise seçim iki seçenekle sınırlıdır: CFD ve klasik sözleşmeler.

Ticaret Koşulları

Depozito

Para yatırma ve çekme için minimum tutar 10 Amerikan Doları’dır.

Bir düzineden fazla ödeme yöntemleri

Banka ve kredi kartları, ödeme sistemleri, cryptocurrency. (Ayrıca yatırımcıların ikamet ettiği ülkeye göre ulusal para birimleri desteklenir.)

İşlemler

Minimum işlem tutarı 1 Amerikan Doları’dır.

Üç tür sözleşme

1 saat vade sınırlı sözleşmeler “yukarı / aşağı”, 5 dakikalık bir vadeyle turbo sözleşmeler ve ayrıca sınırsız süreli fiyat farkı sözleşmeleri (CFD). Klasik sözleşmelerin karlılığı % 89'a kadar. Toplam varlık sayısı 50'dir. Döviz çiftleri ve hisse senetlerinin geniş seçimi. Ayrıca endeksler, emtialar ve kripto para birimleri. Gündüz ve gece ticareti için benzersiz bir varlık olan, kripto indeksi. CRYPTO IDX - fiyat değişkenliği daha istikrarlıdır. Bu nedenle teknik analiz stratejilerinde popülerdir.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.