Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yenimahalle belediye personeli birlikte iftar yaptı

Yenimahalle belediye personeli birlikte iftar yaptı

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, özveriyle çalışan belediye personeliyle iftarda bir araya geldi.Başkan Yaşar’ın ev sahipliğinde, İlkadım Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına Başkan Vekili Müslüm Ertekin, Belediye...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 11:20
Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, özveriyle çalışan belediye personeliyle iftarda bir araya geldi.

Başkan Yaşar’ın ev sahipliğinde, İlkadım Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına Başkan Vekili Müslüm Ertekin, Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Gürol Karahisarlıoğlu, MHP Grup Başkan Vekili Cengiz Avcı, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve personeller katıldı.

“KOCAMAN BİR AİLEYİZ”

Yemekte konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Bugüne kadar hiçbir göreve kendim talip olmadım. 50 yılımı verdiğim partim, bu görevleri bana layık gördü. Bugüne kadar bana verilen tüm görevleri vicdan huzuru içinde yaptım. Belediye Başkanlığı görevim süresince halkın bana olan inancını hiçbir zaman zayıflatmadım, aksine ilçe sakinlerinin yaşamaktan gurur duyacakları bir Yenimahalle inşa ettik. Siyaseti halkımı sevdiğim için, ülkemi sevdiğim için, hizmeti ibadet gördüğüm için yapıyorum. Oy vermiş vermemiş önemli değil. Sevdam halk sevdasıdır. Yenimahalle’de kocaman bir aile olduk. Görev verildiği sürece güçlü ekibimizle hizmete devam edeceğiz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.