Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yerlikaya: Herkesten sabır ve zaman istiyoruz

Yerlikaya: Herkesten sabır ve zaman istiyoruz

Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya başarı için herkesten sabır ve zaman istediklerini söyledi.Azerbaycan'da gerçekleştirilen Uluslararası “Golden Grand Prix” Güreş Turnuvası için Bakü'de bulunan Başkan Yerlikaya Cihan Haber...

  • Ege Postası
  • 23.11.2013 - 11:54
Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya başarı için herkesten sabır ve zaman istediklerini söyledi.

Azerbaycan'da gerçekleştirilen Uluslararası “Golden Grand Prix” Güreş Turnuvası için Bakü'de bulunan Başkan Yerlikaya Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) açıklamalarda bulundu. Şampiyon olmanın şampiyon yetiştirmenin kolay olmadığını bir anda bir yılda gerçekleşmeyeceğini bildiren Yerlikaya, ''Biz uzun vadede temel atıyoruz.'' dedi.

Konuya ilişkin gerekli atılımları geçtiğimiz yıl başlattıklarını ve bu yılda arttırarak devam ettirdiklerini belirten Yerlikaya, ''Başarılı olabilecek uzun vadede başarıyı tetikleyecek arkadaşlarımızın önlerini açıyor ve onları güçlü bir şekilde destekliyoruz.'' dedi.

Avrupa ve dünya şampiyonalarıyla ilgili yapılan hazırlıklar konusunda sorulan soruya cevap veren Yerlikaya, milli takım olarak revizyona girdiklerini ve gençlere yatırımlarını arttıracaklarını bildirdi. Yerlikaya, gençlere güvenmenin önemini vurgulayarak, ''Bundan sonraki yatırımlarımızın tamamı gençler üzerine olacak. Belirli yaştaki arkadaşlarımızın da tecrübelerini kullanarak güzel bir şekilde harmanlarsak inşallah bol madalyalar bizi bekleyecek.'' dedi.

"BU TURNUVA DÜNYA VE AVRUPA ŞAMPİYONASI ÖN HAZIRLIĞI NİTELİĞİ TAŞIYOR"

Milli takımın Uluslararası "Golden Grand Prix" güreş turnuvasına katılımlarını da değerlendiren Yerlikaya turnuvaya Avrupa ve dünya şampiyonalarına ön hazırlık amacıyla ve gençler ağırlıklı bir takımla katıldıklarını söyledi.

Milli takım bünyesindeki gençlere güvendiklerini bildiren Başkan Yerlikaya, temennilerinin benzer turnuvalarda tecrübe edinen güreşçilerin kazandıkları tecrübeleri daha büyük şampiyonalara aktararak başarılar elde etmeleri olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.