Dolar 34,2323
%-0.03
Euro 37,6226
%-0.04
Altın 2.887,080
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım ailesi piknikte buluştu

Yıldırım ailesi piknikte buluştu

Bursa merkez Yıldırım Belediyesi tarafından personel için düzenlenen piknikte, kardeş aileler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar buluştu.Hamamlıkızık’ta tesislerde düzenlenen pikniğe aileleriyle birlikte katılan personel, Yıldırım Belediyesi...

  • Ege Postası
  • 29.06.2013 - 15:58
Bursa merkez Yıldırım Belediyesi tarafından personel için düzenlenen piknikte, kardeş aileler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar buluştu.

Hamamlıkızık’ta tesislerde düzenlenen pikniğe aileleriyle birlikte katılan personel, Yıldırım Belediyesi sanatçılarının söylediği şarkılarla eğlendi. Düzenlenen yarışmalarda renkli görüntüler oluşturdu.

“Ben Yok, Biz Varız” anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Keskin, şunları dile getirdi: “Göreve geldiğimiz günden bu yana belediyemizin aldığı sayısız ödülü sizinle beraber kazandığımızı söyledim. Biz, Yıldırım’da büyük başarılara imza attıysak sizin bize verdiğiniz destekten dolayı. Sizinle olan birlikteliğimiz önemli.”

Mesai arkadaşlarıyla halay çekip türküler söyleyen Keskin, çalışanlarla tek tek sohbet etti.

Yıldırım Belediyesi’nin sosyal dayanışma projeleri arasında yer alan Can Dost Kardeş Aile Projesi kapsamındaki aileler de pikniğe katıldı. 69 hayırsever aile, 69 ihtiyaç sahibi aile ile bir araya geldi.

Gönüllülere teşekkür eden Keskin, “Biz, her zaman sizlerin yanında olacağız. Bayramlarda, Ramazan Ayı’nda karşılıklı birbirimize yapacağımız ziyaretlerin yanı sıra maddi gücü olan aileler sizlerin eğitim gören çocuklarına kendi güçlerine göre burs desteğinde bulunacak. Amacımız el ele vererek sizlere umut olmak.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.