Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım, meclise cevizli dut pestiliyle girdi

Yıldırım, meclise cevizli dut pestiliyle girdi

AK Parti İzmir milletvekilleri, kayıt için gittikleri mecliste incir, zeytin kolonyası ve zeytinyağı dağıttı. AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, büyük bir tepsi içinde memleketi Erzincan'dan getirilen cevizli dut pestilini kendi elleriyle ikram etti. Memleketi Erzincan'dan getirdi, kendi elleriyle ikram etti

  • Ege Postası
  • 12.11.2015 - 16:19
İZMİR - İzmir'de dün (çarşamba) mazbatasını alan AK Parti İzmir milletvekilleri Binali Yıldırım, Hüseyin Kocabıyık, Kerem Ali Sürekli, Hamza Dağ ve Necip Kalkan bugün (perşembe) TBMM'ye kayıt yaptırdı. Yıldırım, kayıt sırasında meclis personeline ve basın mensuplarına memleketi Erzincan'ın cevizli dut pestilini dağıttı. Üç dönem kuralı nedeniyle 7 Haziran'da milletvekili olamayan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlığını yapan Yıldırım'ın başbakan yardımcısı olması bekleniyor. İzmir Milletvekili Atilla Kaya, eşi diş hekimi Pınar Kaya, kızı Beyza Kaya ve kayınbiraderi Özgür Kaya ile kayıt yaptırırken Necip Kalkan oğlu Olgar Kalkan ile meclise girdi.



Diğer vekiller Sürekli, Dağ ve Kocabıyık meclise yalnız geldi. İzmir milletvekilleri mecli personeline kentin simgesi olan Saat kulesi şişesi içinde zeytinyağı, zeytin kolonyası ve incir ikram etti. 



Binali Yıldırım, kayıt töreninin ardından meclisteki odasında İzmir milletvekillerinin yakasına vekillik rozetini taktı. (Elif Demirci - DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.