Dolar 34,2550
%0.04
Euro 37,6430
%0.11
Altın 2.911,950
%0.08
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım propaganda da sınır tanımıyor!

Yıldırım propaganda da sınır tanımıyor!

Yerel seçimlere kısa bir süre kala AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, propaganda çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım’ın ekibi kentin işlek caddelerinde ve AVM önlerinde kullanılması için, üzerinde iki adet led ekran olan elektrikli bisikletler kiraladı. Bisikletin üzerinde, Yıldırım’ın fotoğrafının yanı sıra, “Yüzyılın şehircilik harekatı” ve , “İzmir Türkiye’ye lazım” sözleri yer aldı.

  • Ege Postası
  • 02.03.2014 - 10:05
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – Yerel seçimlere 28 kala siyasi partiler propaganda çalışmalarını hızlandırdı. Partiler, tüm ilçelerde sokakları bayraklarla süslerken, CHP, AK Parti ve MHP’nin başta büyükşehir belediye başkan adayları olmak üzere, tüm adayları gece gündüz demeden vatandaşları ziyaret ederek destek istiyor.

ELEKTRİKLİ BİSİKLET
Adaylar kendi tanıtımları için her türlü teknolojiyi kullanıyor.  AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, üzerinde iki adet led ekran olan elektrikli bisikletler kiraladı. Bisikletin üzerinde, Yıldırım’ın fotoğrafının yanı sıra, “Yüzyılın şehircilik harekatı” ve , “İzmir Türkiye’ye lazım” sözleri yer aldı. Bisikletler sahilde, kentin işlek vadelerinde ve AVM önlerinde kullanılacak.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.