Dolar 34,0677
%0.02
Euro 38,0475
%0.37
Altın 2.811,420
%0.3
Bist-100 9.774,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırımhan Mezunlar Derneği'nde ihtiyaç sahiplerine iftar

Yıldırımhan Mezunlar Derneği'nde ihtiyaç sahiplerine iftar

Mersin'de Özel Yıldırımhan Mezunları ve Mensupları Derneği (YIL-DER) ile Kimse Yok mu Derneği ihtiyaç sahipleri vatandaşlara iftar verdi.Mersin merkez Toroslar ilçesi Kuva-i Milliye İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına...

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 10:10
Mersin'de Özel Yıldırımhan Mezunları ve Mensupları Derneği (YIL-DER) ile Kimse Yok mu Derneği ihtiyaç sahipleri vatandaşlara iftar verdi.

Mersin merkez Toroslar ilçesi Kuva-i Milliye İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yıldırımhan Mezunlar Derneği üyeleri kazanların başına geçerek konuklarına yemekleri kendileri dağıttı.

YIL-DER Başkanı İlker Uğur, ailelerinden ve okullarından aldıkları eğitimle iş hayatına atıldıklarını dikkat çekti. İçinde yaşadıkları toplumun gerçeklerine ve ihtiyaçlarına duyarsız kalmadıklarını ifade eden Uğur şöyle devam etti: "Kendi işlerimizi büyütmeye çalışırken etrafımızdaki insanların da ihtiyaçlarını dikkate alarak projeler üretmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Bu çerçevede Ramazan ayı münasebetiyle kendi imkanlarımızla ihtiyaç sahiplerine iftar vermek istedik. Katkılarında dolayı tüm mezunlarımıza ve Kimse Yok Mu Derneği Mersin şubesine teşekkür ediyoruz. Tüm iş adamlarımızı böyle güzel günlerde hayırda yarış yapmaya davet ediyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.