Dolar 34,2743
%0.07
Euro 37,4132
%0.06
Altın 2.919,230
%0.06
Bist-100 8.699,00
%-1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldız Mili Boks Takımı, Kiev turu yaptı

Yıldız Mili Boks Takımı, Kiev turu yaptı

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 7-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonası'nda zorlu bir hafta geçiren Yıldız Mili Boks Takımı, Kiev turuyla stres attı.Yıldız Mili Takım için tahsis edilen otobüsle Kiev’i...

  • Ege Postası
  • 15.09.2013 - 20:15
Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 7-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonası'nda zorlu bir hafta geçiren Yıldız Mili Boks Takımı, Kiev turuyla stres attı.

Yıldız Mili Takım için tahsis edilen otobüsle Kiev’i gezen millileri, Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar da yalnız bırakmadı.

Turnuva nedeniyle Kiev’i görme imkanı bulamayan genç sporcular Büyükelçi Samsar’a ve tur şirketine kendilerine böyle bir imkan sağladıkları için teşekkür etti.

Ay-yıldızlı forma ile Kiev sokaklarında boy gösteren milliler daha sonra Büyükelçi Samsar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonası'nda yıldız boksörlerden Ahmet Mıcık (54 kg) ile Onur Arslan (57 kg) bronz madalya almıştı.

Yıldız Mili Takım Baş Antrenörü Mehmet Değermenci yönetiminde şampiyonaya katılan Türk Millilerin 16 Eylül'de yurda dönmesi bekleniyor.

Yıldız Milliler, yurda döndükten sonra 8-15 Kasım tarihleri arasında Rusya’nın Anapa Şehri’nde gerçekleşecek Yıldızlar Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başlayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.