Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.919,370
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yılın valisi Ahmet Altıparmak, yılın ajansı ise Cihan seçildi

Yılın valisi Ahmet Altıparmak, yılın ajansı ise Cihan seçildi

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, yılın valisi seçilirken, Cihan Haber Ajansı (Cihan) ise yılın ajans ödülüne layık görüldü.ULGAYAD tarafından 2’ncisi düzenlenen ‘Yılın Enleri’ Ankara Prof Dr. Necmettin Erbakan Kültür ve Kongre Merkezi’nde...

  • Ege Postası
  • 26.04.2013 - 15:50
Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, yılın valisi seçilirken, Cihan Haber Ajansı (Cihan) ise yılın ajans ödülüne layık görüldü.

ULGAYAD tarafından 2’ncisi düzenlenen ‘Yılın Enleri’ Ankara Prof Dr. Necmettin Erbakan Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahiplerini buldu. Vali Ahmet Altıparmak, şehirde yürüttüğü projelerden ötürü ‘Yılın Valisi’ ödülünü aldığı törende, eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’a yılın bakanı, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’e yılın bakan yardımcısı ödülü verildi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ne (MÜSİAD) yılın sivil toplum kuruluşu, Cihan Haber Ajansı’na yılın haber ajansı ödülü verilirken, onur ödülüne ise geçen yıl vefat eden şair yazar Adurrahim Karakoç layık görüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.