Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den Zeybekci'ye yanıt, adaylık sorusuna cevap...

Yücel'den Zeybekci'ye yanıt, adaylık sorusuna cevap...

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel yönetim kurulu toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin “Eğer tüm siyasi partiler tek başlarına seçime girseydi İzmir'de birinci parti olurduk” sözlerini değerlendiren Yücel, “Bir Türkiye bir de İzmir gerçeği var. Zeybekci’nin bu açıklamalarının somut gerçeklerle bağdaşmadığını düşünüyorum” dedi. Öte yandan Yücel, AK Parti İzmir İl Başkanlığına geçtiğimiz günlerde atanan Kerem Ali Sürekli’yi önümüzdeki hafta ziyaret edeceğini açıkladı. Zeybekci'ye yanıt, adaylık sorusuna cevap...

  • Ege Postası
  • 30.04.2019 - 19:26

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

1 Mayıs hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Yücel, “Olağan yönetim kurulu toplantımızı yaptık. Gündeme ilişkin değerlendirmeler yapıldı. Yarın 1 Mayıs… 1 Mayıs ile ilgili hazırlıklarımızı yaptık. İl örgütü ve ilçe örgütleriyle birlikte güçlü bir katılım sağlayacağız. 1 Mayıs CHP için çok önemli bir gün. Yarın tüm emek platformlarıyla coşkulu bir şekilde kutlamayı planlıyoruz” dedi.

OLAYLARI HAZMEDEMEYEN... 

Yücel, “Geçtiğimiz haftalarda genel başkanımıza bir saldırı yapılmıştı. İlçe başkanlarımız ve il yöneticilerimizle ziyaret ettik. Üzüntülerimizi ve geçmiş olsun dileklerini ilettik. Geçen haftadan beri gündemi meşgul eden bu olayın planlı ve örgütlü olduğunu düşünüyoruz. CHP’nin 31 Mart’ta sağladığı başarıyı hazmedemeyen belli kitlelerin bu olayı yaptığını görüyoruz. Olayın olduğu andan itibaren tüm örgütlerimize sağduyulu olma çağrısı yaptık. Tahriklere kapılmamaları adına çağrıları yaptık” dedi.

İZMİR’DE DE BİR ZİRVE OLACAK

3 Mayıs Cuma günü genel merkezde gerçekleşecek belediye başkanları zirvesi hakkında konuşan Yücel, “Cuma günü Türkiye genelinde belediye başkanlarının çağrıldığı bir toplantı yapılacak. Genel merkezimizdeki toplantıya genel başkanımız da katılacak. Başkanlarımızın önümüzdeki 5 yılda nasıl bir anlayışı sergileyecekleri konuşulacak. Ortak bir anlayış sergileme konusunda önemli bir toplantı yapılacak. Önümüzdeki hafta da belediye başkanlarımızla biz bir toplantı yapmayı planlıyoruz” dedi.

AÇIKLAMASI GERÇEKLE BAĞDAŞMIYOR!

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı AK Partili Nihat Zeybekci’nin “Eğer tüm siyasi partiler tek başlarına seçime girseydi İzmir'de birinci parti olurduk” sözlerini değerlendiren Yücel, “Bu tip tartışmalar hep yapılır. Ülkenin ekonomisinin gelmiş olduğu somut bir durum var. Bir Türkiye bir de İzmir gerçeği var. Zeybekci’nin bu açıklamalarının somut gerçeklerle bağdaşmadığını düşünüyorum” diye konuştu.

ÇEŞME BELEDİYE ESKİ BAŞKANI TÜTÜNCÜOĞLU AÇIKLAMASI

Çeşme Belediye eski Başkanı Faik Tütüncüoğlu hakkında disiplin işleminin başlatıldığı iddialarıyla ilgili konuşan Yücel, “Bizim yönetim kurulu olarak gündemimizde böyle bir konu yoktu. İlçede haricen böyle bir şey konuşulduğunu duyduk. Bir dosya gelirse gündeme alırız, gerekli değerlendirmeleri yaparız” dedi.

ADAYLIK SORUSUNA CEVAP

‘İl kongresinde aday olmayı düşünüyor musunuz'’ sorusunu yanıtlayan Yücel, “Gündemimizde kongre yok. Açıklanan bir takvim de yok. Değerlendiriyoruz” dedi. Yücel, ilçe danışma kurulu toplantıları içinde takvimin henüz netleşmediğini ifade etti.

MEVKİDAŞINA ZİYARET

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin atanmasının ardından tebrik eden Yücel, Sürekli’yi önümüzdeki hafta ziyaret edeceğini kaydetti.

5 BİN ADET TİŞÖRT VE ŞAPKA

Öte yandan CHP İzmir İl örgütü 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için 5 bin tane ‘Adalet’ yazılı şapka ve önünde ‘İnanın Çocuklar’ sırt kısmında ise ‘Yaşasın 1 Mayıs’ sloganlarının yazılı olduğu tişört bastırdı. Şapka ve tişörtlerin CHP kortejinde yürüyüşe katılanlara dağıtılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.