Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel ve Oran Whatsapp'ta karşı karşıya geldi

Yücel ve Oran Whatsapp'ta karşı karşıya geldi

CHP İl Başkanı Deniz Yücel ile il kongresinde rakibi Utku Gümrükçü’yü destekleyen gruptan, CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, şimdi de parti içi haberleşme için kullanılan WhatsApp grubunda karşı karşıya geldi. Oran, İzmir’e üçüncü kez gelişlerinde sadece 2 bin broşür ve 200 şapka alabildiğini belirterek “Bir yerde yanlış var” diye yazınca, İl Başkanı Yücel’den “Sizin muhatabınız başkan yardımcıları ve il yöneticileridir” yanıtı geldi. WhatsApp’ta karşı karşıya geldiler

  • Ege Postası
  • 03.06.2018 - 16:02

EGEPOSTASI – 24 Haziran’a sayılı günler kala, partiler hazırlık çalışmalarına son sürat devam ederken, CHP’de Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran ile İl Başkanı Deniz Yücel, propaganda malzemeleri yüzünden karşı karşıya geldi. 

CHP İl Başkanı Deniz Yücel ile il kongresinde diğer aday Utku Gümrükçü’yü destekleyen kesimden CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, şimdi de parti içi haberleşme için kullanılan WhatsApp grubunda karşı karşıya geldi. Oran grupta, “2 kez il seçim koordinasyon merkezine araç gönderdim. 3.kez kendim geldim. Şu an alabildiğim 2000 adet broşür-200 şapka. Bir yerde yanlış var!” şeklinde paylaşımda bulundu.

SÖYLE DE BİZ ÖĞRENELİM

İl Başkanı Deniz Yücel bu paylaşıma, “Ekrem başkan yanlış neyse söyle biz de öğrenelim! Bana her zaman ulaşamayabilirsiniz, sizin muhatabınız örgütten sorumlu başkan yardımcıları ve il yöneticileridir. Ne ihtiyacınız varsa bildirirsiniz, imkanlar dahilinde karşılanır” yanıtı verdi.

Gruptaki ilginç diyalog Ekrem Oran’ın “Deniz başkanım mesele sizinle alakalı değil; ulaşmakla ilgili hiç değil. Çeşme olarak 75 km uzaktayız. İki sefer malzemeniz hazır dendi ve elimiz boş döndük. Üçüncüde ise alabildiğim, yazdığım oldu” sözleriyle noktalandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.