Dolar 34,2538
%0.32
Euro 37,8229
%0.13
Altın 2.927,340
%0.39
Bist-100 8.856,00
%-0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yüreğir’de sabah namazından sonra kahvaltı

Yüreğir’de sabah namazından sonra kahvaltı

Adana’da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kışla Camii’nde sabah namazı sonrasında cemaate kahvaltı ikram edildi.Merkez Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi’ndeki Kışla Camii’nde sabah namazı sonrasında Peygamber Efendimiz (sav)’in...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 09:37
Adana’da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kışla Camii’nde sabah namazı sonrasında cemaate kahvaltı ikram edildi.

Merkez Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi’ndeki Kışla Camii’nde sabah namazı sonrasında Peygamber Efendimiz (sav)’in anlatıldığı bir sohbet yapıldı. Cami avlusunda verilen kahvaltıya Yüreğir Müftüsü Mehmet Gök de katıldı. Kışla Camii İmamı Hamza Kurt, cemaatin destekleriyle verilen kahvaltının hem kaynaşmaya hem de Efendiler Efendisi’nin anılmasına vesile olduğunu belirtti. İlçe Müftüsü Mehmet Gök, vatandaşların özellikle sabah namazlarında camilere gelmesinin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında imam ve cemaatin birlikte böyle bir program düzenlemesini önemli bulduklarını kaydeden Gök, “Amacımız her anı değerlendirerek Efendimiz (sav)’i tanıtmak, O’nun ahlaki değerlini topluma anlatmak. İnsanlar sevinçli günlerinde ne yapıyorsa bizde Kutlu Doğum Haftası’nda onları sergiliyoruz. Bu etkinliklere ibadet olarak bakılmaya bilir, ama Efendimiz Hz Muhammed (sav)’i andığımız, onu konuştuğumuz için sevabının da büyük olduğunu düşünüyorum. Bu sene etkinleri bir haftaya yayarak Kutlu Doğum Haftası'nın dolu dolu geçmesini sağladık. Camilerimizde, mahallelerde, Kur’an kurslarında Efendimizin anlatıldığı bir çok program gerçekleştiriyoruz. Bu günkü kahvaltı da onlardan biri. Vesile olanlardan Allah razı olsun.“ dedi. Konuşmaların ardından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan dualarla sona eren programa katılanlara Efendimizi simgeleyen gül hediye edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.