Dolar 34,1185
%0.3
Euro 38,1252
%0.18
Altın 2.876,790
%1.68
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zafer Partisi Bornova Oktay Korkmaz'a emanet

Zafer Partisi Bornova Oktay Korkmaz'a emanet

Zafer Partisi Bornova teşkilatı dün ilçe kongresini gerçekleştirdi. Oktay Korkmaz delegelerin oylarıyla ilçe başkanlığına seçildi. 

  • Ege Postası
  • 12.08.2024 - 14:20

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi önderliğinde kongre çalışmalarına devam ediyor. 30'da 30 ilçede teşkilatlanmayı sağlayarak kongre çalışmalarını da aynı hızla devam ettiren Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığı, dün Bornova ilçesinin kongresini tamamladı.

BORNOVA OKTAY KORKMAZ’A EMANET

Bornova Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi, il divan ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilatlarının yanı sıra il ve ilçe gençlik kollarının da yoğun katılım sağladı. Önceki dönem İlçe Başkanı Arman Mumcu’nun İzmir İl Başkanlık Divanı’nda göreve gelmesinin ardından Oktay Korkmaz delegelerin oylarıyla ilçe başkanlığına seçildi. 

Divan Başkanlığı görevini il başkan yardımcılarından Ali Manav’ın yürüttüğü kongreye Zafer Partisi’nin daha önceki kongrelerinde olduğu gibi gençlik kolları da konuşmaları ile katkı sağladı.

NAŞİT BİRGÜVİ: BİZDE MİLLİ YAS ANCAK KAHRAMANLAR ÖLDÜĞÜNDE İLAN EDİLİR

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi, kongrede yaptığı konuşmada hükümetin 22 yıldır izlediği politikalar ile ülkeyi getirdiği noktayı eleştirdi. Mevcut politikalar ile içinde olduğumuz sorunların çözülmesinin artık mümkün olmadığını, ülkeyi bu darboğazdan ancak Zafer Partisi’nin çıkartabileceğini belirtti.

Bunun yanında Hamas lideri İsmail Haniye’nin öldürülmesi sonrasında ülkemizde milli yas ilan edilmesini de eleştiren Birgüvi; “Dünya’daki Müslüman ülkelerden sadece İran, Pakistan ve Türkiye’de yas ilan edildi. Diğer Müslüman ülkeler neden yas ilan etmedi” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Ayrıca bu yas süresince Zafer Partisi’nin genel merkez önündeki bayrakları yarıya indirmediğini de hatırlatan Naşit Birgüvi’nin “Bizde milli yas ancak kahramanlar öldüğünde ilan edilir” sözleri salonda bulunan partililer tarafından ayakta alkışlandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.