Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zafer Partisi’nden yerel yöneticilere Basmane tepkisi: 'Suriyelilere peşkeş mi çektiniz?'

Zafer Partisi’nden yerel yöneticilere Basmane tepkisi: 'Suriyelilere peşkeş mi çektiniz?'

Zafer Partisi İzmir İl Teşkilatı ile Basmane sokaklarına çıkarma yaptrı. Arapça bir tabela gören Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa, yerel yöneticlere seslenerek ‘’ Basmane’yi kaçaklara ve Suriyelilere peşkeş mi çektiniz? Burası neden sahipsiz?’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 03.07.2023 - 14:29
  • Güncelleme: 03.07.2023 - 14:49

EGEPOSTASI- Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından, Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa’nın videosunu paylaştı.

Zafer Partisi İzmir İl Teşkilatı ile Basmane sokaklarında gezen Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa, esnafı ziyaret etti. Arapça bir tabela gören Boyunağa tepki gösterdi.

Boyunağa yerel yöneticilere seslenerek, ‘’Atatürk’ün yürüdüğü sokakta Arapça hiçbirimizin anlamadığı bir tabela. Yerel yöneticilere sesleniyorum, kadim Kuvay-i Milliye semti Basmane’yi kaçaklara ve Suriyelilere peşkeş mi çektiniz? Burası neden sahipsiz? Hiçbir Türkçe tabela veya emare yok’’ dedi.

Boyunağa’nın videosunu paylaşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise Zafer Partisi ‘’İzmir il başkanı Seçkin Boyunağa Basmahane’de İzmirli yetkilileri görevlerini yapmaya davet etti. Basmane’nin adeta kurtarılmış, kanunsuz bölge olması kabul edilemez’’ paylaşımında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.