Dolar 34,2574
%0.04
Euro 37,5996
%-0.1
Altın 2.877,830
%-0.31
Bist-100 8.934,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zaman: 'O bira kutuları sonradan kondu'

Zaman: 'O bira kutuları sonradan kondu'

Zaman'ın istihbarat şefi "Camide içki içtiler" yalanıyla ilgili açıklama yaptı.

  • Ege Postası
  • 01.12.2013 - 10:13
İSTANBUL- Zaman gazetesi istihbarat şefi İbrahim Doğan, Gezi eylemleri sırasında direnişçilerin Dolmabahçe'deki Bezmialem Camisi'ne bira kutularıyla girdiği yönündeki haberlere ilişkin, Twitter hesabından, "o bira kutularını sonradan biri koydu, müezzin de bunu teyit etti" dedi.
Dershanelerin kapatılmasıyla ilgili Twitter'dan açıklamalar yapan Zaman gazetesi istihbarat şefi İbrahim Doğan, kendisine sorulan sorulardan birisine yanıt verirken, Bezmialem camisine direnişçilerin bira kutularıyla girdiğine kanıt olarak gösterilen görüntülerdeki bira kutularının sonradan koyulduğunu söyledi.
Kendisine yöneltilen "Haksızlık karşında susan dilsiz şeytansa 'çıkarlar örtüşene kadar susan' nasıl şeytan'" sorusuna, "Sokağa çıkmak gayrimeşru demedim, şiddet meşru değil diyorum. Sokağa çıkan şiddete başvurmuyorsa demokratik hakkını kullanıyordur" yanıtını veren Doğan şunları söyledi: "Ali İsmail'in öldürülmesini de araştırıp birçok haber yaptık, Bezmialem Camisi'ndeki içki iddiasının aslını da... O bira kutularını sonradan biri koydu, müezzin de bunu teyit etti."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.