Dolar 34,2750
%0.1
Euro 37,6855
%0.23
Altın 2.915,520
%0.2
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zambak çalışanları, huzurevinde kalan öğretmenleri unutmadı

Zambak çalışanları, huzurevinde kalan öğretmenleri unutmadı

Zambak Yayın Grubu, ‘Bu Bayramda Öğretmenlerimizi Unutmayalım’ başlıklı bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Bu kapsamda grubun çalışanları, Validebağ Mustafa Necatibey Huzurevi'nde konaklayan öğretmenleri ziyaret etti.Ziyaret sırasında...

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 10:20
Zambak Yayın Grubu, ‘Bu Bayramda Öğretmenlerimizi Unutmayalım’ başlıklı bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Bu kapsamda grubun çalışanları, Validebağ Mustafa Necatibey Huzurevi'nde konaklayan öğretmenleri ziyaret etti.

Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı. Zambak yöneticileri, çiçek, çikolata ve hediye takdim ettiği öğretmenlerden öğrenciler, okul hayatı ile ilgili anıları dinleme imkanı buldu.

Zambak Yayın Grubu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Ceylan, “Genel Müdürümüz Bayram Murat tarafından yapılan çağrıya bizler de ‘Huzurevlerindeki Öğretmenleri Unutmayın’ çağrısı ile katkı yapmaktayız. Projeyi sürdürülebilir olarak devam ettirmeye kanaat getiriyoruz. ‘Bu Bayramda Öğretmenlerimizi Unutmayalım’ projemiz öğretmenlerimize duyduğumuz saygının gereğidir. Proje kapsamında öğretmenlerimizi sadece bir gün hatırlamak yerine bu çalışmayı senenin tamamında sürdürmeyi planlıyoruz.” dedi.

Ceylan, bayramda huzurevinde konaklayan emekli öğretmenlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, " Bayram günlerinde burada bulunan büyüklerimizi ve yaşlılarımızı yalnız bırakmamalıyız. Huzurevinde kalanlar kendilerini ziyaret edecek, hatır soracak insanları bekliyor. Senelerce ülkemize hizmet etmiş emektar öğretmenlerimizi unutmak büyük vefasızlık olur.” ifadelerini kullandı.

Huzurevi sakinlerinden Mehmet Yılmaz ise ziyarette çok özel anılarını aktardı. “Bayramlarda eski öğrencilerim arıyor. Öğrencilerim bir yerlere gelince onlarla yeniden gençleşiyorum. Unutulmak kadar kötü bir şey yok. Okulun her zili çalışında aklıma öğrencilerim geliyor. Bizi hatırladığınız için adeta yeniden o günlere döndüm” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.