Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zarlar çocuklar için atıldı

Zarlar çocuklar için atıldı

İZMİR'de ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vermek amacıyla katılım ücreti kişi başı 250 liradan düzenlenen tavla turnuvasında keskin rekabet yaşandı. İzmir siyaset ve iş dünyasından eğitime destek

  • Ege Postası
  • 02.10.2016 - 16:14

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İZSİAD) tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlediği katılım ücreti 250 lira olan ve geliri eğitim bursu olacak tavla turnuvasında renkli görüntüler yaşandı. Turnuvaya İZSİAD üyelerinin yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da katıldı. Turnavada zarlar bardakla atılırken, ünlü isimler birbirleriyle kıyasıya yarıştı. İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, turnuvadan elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve ayakkabı alımında kullanılacağını söyledi.

Zarların iyilik için atıldığını vurgulayan Küçükkurt, "Geçtiğimiz yıllarda da yoksul çocuklar için mont ve ayakkabı yardımında bulunmuştuk. Bu yıl ise, daha fazla yardım yapmak istedik. Tavla turnuvasına katılım da yüksek oldu. Bu turnuvayı geleneksel hale getirebiliriz. Turnuvadan elde edilen gelirin de katkısıyla, bu yıl 10-15 bin çocuğa ulaşacağız. Güzellik ve mutluluk dolu bir gün oldu" dedi. Aziz Kocaoğlu ise, İZSİAD'ın düzenlediği etkinliğin önemine dikkat çekerek, "Ben de etkinliğe destek vermek ve renk katmak amacıyla burada olmak istedim. Güzel bir gün ve etkinlik oldu. Bu tarz etkinliklerin devamını diliyorum. İZSİAD'a da teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, kent genelinde böyle önemli etkinliklerin artması gerektiğini belirterek, "İZSİAD'ın, ihtiyaç sahibi öğrencilere destek vermek amacıyla düzenlediği etkinlik çok önemli ve güzel. Ben de burada olmaktan mutluyum. Böyle etkinlikler artmalı" dedi. Günlük hayatta da zaman buldukça tavla oynadığını belirten Kaya, "Bana turnuvada çok zorlu rakip vermişler" diyerek, espri yaptı.

İZMİR İL EMNİYET MÜDÜRÜ İKİNCİ OLDU

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İZSİAD), Becker İzmir sponsorluğuyla organize ettiği yardım amaçlı tavla turnuvasında İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, finale kaldı. Final karşılaşmasında 5-4'lük sonuçla İZSİAD üyesi İbrahim Kavur şampiyon olurken Uzunkaya ikincilik kupasını aldı. Turnuvanın üçüncüsü ise Ali Akkaş oldu. Turnuva birincisi, Kuşadası Suhan Otel'de her şey dahil bir gece konaklamalı çift kişilik tatil kazandı. İkinci ve üçüncüye ise Seferihisar Teos Ormancı Kampı'nda yine bir gece konaklamalı her şey dahil çift kişilik tatil hediye edildi. İlk üç dereceyi alan yarışmacılara ayrıca kupa verilirken; tüm katılımcılara, günün anısına birer madalyon takdim edildi.

KİMLER KATILDI'

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Becker İzmir CEO'su Volkan Kebir, Levent Ürkmez, Mehmet Bektur, Mustafa Dirin, Muammer Katmerci, Modacı Hikmet Alcan, Levent Kılınçer. Muhip Gürpınar, Ahmat Cangür, Şenay Kavur, Mehmet Sinan Berzircilioğlu, Mehmet Çelik, Ali Talak, Özlem Talak, İbrahim Kavur, Sirhan Özen, Murat Nezir, Ergin Irmak, Şükrü Dökmetaş, Şerafettin Taş, Abdülkadir Bişaroğlu, Haydar İnaç, Harun Atalayman, Hakkı Ulusoy, Bülent Tatarka, Gökhan Kayaönü, Ozan Kozanlıoğlu, Emin Gemici, Mehmet Özmüş, Hüseyin Cengiz, Ali Akkaş, Ahmet Baştuğ, Kadir Alkışel.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.