Dolar 34,2503
%0.03
Euro 37,5865
%-0.12
Altın 2.921,510
%0
Bist-100 9.110,00
%0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zihinsel engellilere Konak Belediyesi'nden dost eli

Zihinsel engellilere Konak Belediyesi'nden dost eli

Konak Belediyesi,Ege Zihinsel Engelliler Derneği’ne de eşya yardımı yaparak dost elini uzattı.Eşya Depo’sundan yeni kurulan derneğin;koltuk takımı, masa, sandalye, halı, televizyon ve dolap gibi acil ihtiyaçlar karşılandı.

  • Ege Postası
  • 14.06.2013 - 17:12
Dernek Başkanı Hayrettin Yaşar, bütçelerinin kısıtlı olduğunu ve yeni kurulan bir dernek olarak desteğe ihtiyaçları olduğunu belirtti. Yaşar,“Ofisimiz Konak Belediyesi’nin sayesinde çok şık oldu. Çok önemli bir hizmet.Bağışçılara de Engelli Dostu Başkan Hakan Tartan’a da çok teşekkür ederim” dedi.
Öğrencilerin ve ihtiyaç sahibi vatandaşların televizyondan koltuğa, halıdan fırına, avizeden yatağa kadar hemen her türlü ihtiyacının karşılandığı Konak Belediyesi Eşya Deposu’ndan bu güne kadar yüzlerce kişi yararlandı.

İyi ve kötü gününde vatandaşlarının yanında olmayı, yüzünü güldürmeyi, sevgi ve dost elini uzatmayı görev edinen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan eşya bağışında bulunan yardımsever İzmirlilere minnettar olduklarını ifade ederek, modern Robin Hood olduklarını söyledi.
Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, “Duyarlı İzmirliler sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız arasında bir köprü oluyoruz. Mutlu ifadeleri gördükçe biz de mutlu oluyoruz. İzmirlilerden bağışlarını devam ettirmelerini istiyorum. Özellikle dar gelirli vatandaşların beyaz eşya ve televizyon ihtiyaçları var” diyerek vatandaşlara daha çok bağış yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

Bağış yapmak isteyenler için telefon:(232) 445 10 48

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.