Dolar 34,2735
%0.01
Euro 37,4793
%-0.04
Altın 2.926,710
%-0.05
Bist-100 8.876,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zonguldak'ta sağlıklı yaşam yürüyüşü yapıldı

Zonguldak'ta sağlıklı yaşam yürüyüşü yapıldı

Zonguldak'ta, sağlıklı yaşam için için yürüyüş gerçekleştirildi.     Zonguldak Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından '10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü' kapsamında 'Sağlıklı Yaşam' sloganıyla...

  • Ege Postası
  • 10.05.2013 - 14:11
Zonguldak'ta, sağlıklı yaşam için için yürüyüş gerçekleştirildi.

    Zonguldak Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından '10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü' kapsamında 'Sağlıklı Yaşam' sloganıyla yaklaşık 3 kilometrelik yürüyüş yapıldı.

    Milli Egemenlik Caddesi üzerindeki öğretmenevi önünden başlayan yürüyüş, İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin, Halk Sağlığı Müdürü Aslıhan Külekçi Uğur, İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Uğur Akdeniz ile öğrencilerin katılımıyla Valilik önüne kadar devam etti. Yürüyüşe katılan öğrencilerin 'Şişmanlık pişmanlıktır', 'Hareket et sağlıklı kal' ve 'Nerede hareket orada bereket' yazılı pankartlar taşıdığı görüldü.

    Valilik önündeki programda konuşan Zonguldak Halk Sağlığı Müdürü Aslıhan Külekçi Uğur, fiziksel hareketsizliğin dünya genelindeki ölüme neden olan risk faktörleri sıralamasında dördüncü sırada yer aldığını dikkat çekerek, herkesi spor yapmaya davet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.