Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’nin yeni başkanına havalimanında coşkulu karşılama

AK Parti’nin yeni başkanına havalimanında coşkulu karşılama

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İzmir İl Başkanı olarak atanan Aydın Şengül, görevi eski İl Başkanı Bülent Delican’dan devir alacak. Öte yandan çok sayıda partili, akşam Ankara’dan İzmir’e dönen AK Parti İzmir’in yeni İl Başkanı Aydın Şengül’ü karşılamak üzere havalimanına koştu. AK Parti’nin yeni başkanına havalimanında coşkulu karşılama

  • Ege Postası
  • 15.02.2018 - 20:58

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir Teşkilatı’nda bir süredir beklenen il başkanlığı değişimi sonunda gerçekleşti. Kongre takvimi henüz netleşmezken AK Parti’yi kongreye götürecek olan il başkanı Aydın Şengül oldu. Yaklaşık dört yıldır bu görevi yürüten Bülent Delican görevinden alındı ve yerine eski il başkanı ve İzmir eski Milletvekili Aydın Şengül atandı.

DELİCAN’DAN GÖREVİ DEVRALACAK OLAN AYDIN ŞENGÜL ANKARA’DAN İZMİR’E DÖNDÜ

Adı kulislerde il başkanlığı için geçen en güçlü isimlerden biri olan Aydın Şengül, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İzmir İl Başkanı olarak atandı. Şengül il başkanlığı görevini yarın sabah 11.00’de görevinden alındıktan sonra istifası da alınan Bülent Delican’dan devralacak.

Şengül AK Parti İzmir milletvekilleri Kerem Ali Sürekli ve Mahmut Atilla Kaya ile geldiği havalimanında partililere seslendi. 

Kendisini karşılayan partililere teşekkür eden Şengül geçmişte teşkilatta birçok görevde bulunduğunu, görevlerini yerine getirirken yüreğini ortaya koyduğunu söyledi. 

Bütün dava arkadaşlarını kardeşi gibi gördüğünü ifade eden Şengül son süreçte kendisine gösterilen teveccühün hayatının en büyük ödülü olduğunu belirtti. 

"MAKAM MEVKİ ÇATIŞMALARINI BİR KENARA BIRAKACAĞIZ"

Şengül şunları kaydetti:

"Biliyorum ki sizin aranızda belki en mükemmeliniz ben değilim, belki daha değerli arkadaşlar var, bugün bana bu görev tebliğ edildi, şunu çok iyi bilin bu yolda tek başıma hiçbir şey yapamam, sizler bana destek olursanız hepimiz bir olursak İzmir'de 2002 heyecanını yeniden başlatacağımıza, susadığımız başarılara ulaşacağımıza inanıyorum. Görevimi yaparken eğer yanlış yaparsam beni uyarın, doğru yaparsam bana yardımcı olun. Hepiniz kendinizi benim yerime koyun, hepiniz il başkanı olun. Bizim davamız büyük. Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyorum, bugün kendisiyle beraberdik, kendisi bana görevi tebliğ ederken gözlerime baktı, 'Aydın sen biliyorsun, Allah yolumuzu açık etsin' dedi. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın beklentilerini gerçekleştirmek için teşkilatımızdaki makam mevki çekişmelerini bir, kısır çekişmeleri bir tarafa bırakacağız, ülkemizdeki dirilişi burada başlatacağız, İzmir'in özlediği hizmetleri güçlü bir teşkilatla başaracağız. İzmir'i beraber yöneteceğiz, kararları beraber alacağız, aile olacağız, başarı kendiliğinden gelir zaten. Çalışmalara başlayacağız bir an önce koşmak için herkesin koşması lazım."

ŞENGÜL’ÜN İL BAŞKANLIĞINA ATANMASI TEŞKİLATTA HEYECANA YOL AÇTI

İl başkanlığı görevine atandıktan sonra mazbatasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’tan alan Aydın Şengül’ün atanması haberi AK Parti İzmir teşkilatında da büyük hareketlilik ve heyecana neden oldu.

Öte yandan AK Parti İzmir'in yeni başkanı Aydın Şengül, akşam saat 22.00 sularında Ankara’dan İzmir’e döndü.

Partililer saat 20.30'da gelmesi beklenen Şengül'ü havaalanında heyecanla bekledi.

ÇOK SAYIDA PARTİLİ ADNAN MENDERES HAVALİMANI’NA GİDEREK ŞENGÜL’Ü KARŞILADI

Gün boyu sosyal medya hesaplarından Aydın Şengül’ün il başkanlığı görevine atanması nedeniyle duyulan memnuniyet üzerine mesajlar yazıldı. Çok sayıda AK Partili üye ve yönetici, Şengül’ü havalimanında karşılamaya gitti.

Kalabalık partililer tarafından Ankara dönüşü havalimanında karşılanan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’e yoğun tezahüratlarda bulunuldu.

KARŞILAMAYA 10 OTOBÜS GELDİLER

AK Parti Menderes İlçe Teşkilatı AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül'ü karşılamak için özel hazırlandı. İlçe teşkilatı Şengül'ü karşılamak için 10 otobüsle havaalanına geldi.

KONVOY İLE HAVAALANINDAN AYRILDI

AK Parti İzmir'in yeni Başkanı Aydın Şengül'ü karşılamaya gelen partililer izdiham yarattı. Kalabalığın arasına girerek tebrikleri kabul eden Şengül daha sonra sloganlar eşliğinde konvoy halinde Adnan Menderes Havaalanı'ndan ayrıldı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.