Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Pakdemirli'nin annesi ve dayısı trafik kazası geçirdi

Bakan Pakdemirli'nin annesi ve dayısı trafik kazası geçirdi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin annesi Nurhan Pakdemirli (73) ve dayısı Cemal Çetin'in (74) içinde bulunduğu otomobil, Manisa'nın Şehzadeler İlçesi yakınlarında saman yüklü traktörle çarpıştı. Kazada yaralan anne Nuran Pakdemirli ve dayı Cemali Çetin hastanede tedaviye alındı. Pakdemirli'nin annesi Nuran Pakdemirli ve dayısı Cemal Çetin, tedavilerinin ardından, saat 17.00 sıralarında taburcu edildi. Bakan Pakdemirli'ye kötü haber

  • Ege Postası
  • 25.09.2018 - 12:52

Kaza, bugün saat 11.45 sıralarında, Şehzadeler ilçesi, Güzelköy Mahallesi Üçpınar mevkisinde meydana geldi. Üçpınar mevkisinden Çınarlıkuyu mevkisi yönüne giden Cemal Çetin yönetimindeki 35 EZN 01 plakalı otomobil, önünde seyir halinde bulunan Serhat Nişli idaresindeki 45 SY 894 plakalı saman yüklü traktöre arkadan çarptı. Savrulan otomobil yakındaki bir köprünün demir korkuluklarına çarparak durabildi.

Kazada, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin dayısı Cemal Çetin ve annesi Nuran Pakdemirli yaralandı. Çetin ve Pakdemirli, Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının ağır olmadığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜNÜN İFADESİ ALINACAK

Saman yüklü traktörün sürücüsü Serhat Nişli (38) ifadesine başvurulmak üzere Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Manisa Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Nuran Pakdemirli ve Cemal Çetin'in hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı. Acil servisteki ilk müdahalenin ardından Pakdemirli ile Çetin'in çekilen tomografilerinde vücutlarında kırık bulunmadığı tespit edildi. Pakdemirli ile Çetin, tedaviyi yürüten doktorların kararıyla kontrol için izlenmek üzere normal servise alındı.



AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Nuran Pakdemirli'yi hastanede ziyaret etti.

VALİ VEKİLİ DE BİLGİ ALDI

Bu arada, hastaneye gelen Manisa Vali Vekili Hakan Volkan Köksal, Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Sağlık Müdürü Necip Yemenici ile Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, doktorlardan yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Sağlık Müdürü Necip Yemenici de yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığını, kontrol için servise yatırdıklarını ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin eşi Ahu Pakdemirli'ye gelişmeleri kısa aralıklarla aktardıklarını söyledi.

İfadesi alınmak üzere Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen traktör sürücüsü Serhat Nişli'nin ise kazanın nasıl olduğunu görmediğini, çarpışma sesi gelmesinden sonra durduğunu söylediği öğrenildi.

TABURCU EDİLDİLER

Manisa'da geçirdikleri trafik kazasında yaralanan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin annesi Nuran Pakdemirli ve dayısı Cemal Çetin, tedavilerinin ardından, saat 17.00 sıralarında taburcu edildi.

(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.