Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu gelen stat eleştilerine yanıt verdi

Başkan Kocaoğlu gelen stat eleştilerine yanıt verdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu kendisine yöneltilen stat eleştirilerine sosyal medyadan yanıt verdi. Kocaoğlu, “Sözüm stat konusunda yaşadıklarımızı unutan ya da hiç bilmeyen arkadaşlarıma... O soruları bana değil yıkanlara soracaksınız.” ifadelerini kullandı.  Kocaoğlu gelen stat eleştilerine sosyal medyadan yanıt verdi

  • Ege Postası
  • 06.10.2016 - 22:29

EGE POSTASI- İzmir'de stat tartışması yine alevlendi. Bugün gün içinde önce İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar kameraların karşısına geçti. İkili Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılacak statlar konusunda kendileri tarafından açılmış, kararı verilmemiş ve geri çekmeleri gereken bir dava bulunmadığını belirterek, "Böyle bir davamız varsa, çekmeye hazırız. İmar uygulamaları konusunda da her türlü yardımı vereceğiz" açıklamasında bulunurken, konunun siyasete alet edildiğine yönelik isyan etmişti.  

Kocaoğlu ve Akpınar'dan stat konusunda ortak tepki

CHP'li belediye başkanlarından gelen stat açıklamalarının ardından AK Partili Sürekli sosyal medyadaki hesabına TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile birlikte çekilen fotoğrafını koydu "Bir Kaf Kaf'lı olarak söylüyorum, bu stadı yapacağız" ifadelerini kullandı. 

AK Partili vekiller ile CHP'li belediye başkanları arasındaki stat atışması tam gaz devam ederken son olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu kendisine yöneltilen stat eleştirlerine sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunarak cevap verdi. 

KOCAOĞLU: SUÇ MU İŞLEDİK'

Başkan Kocaoğlu; “Troller şöyle bir kenara çekilsin! Sözüm stat konusunda yaşadıklarımızı unutan ya da hiç bilmeyen arkadaşlarıma.. 
Örnekköy, Çiğli ve Uzundere'de stat yapmak istedik, izin verilmedi. 
İzmir'e yeni bir şehir stadı yapmak için Hazine'den yer SATIN ALMAYA bile hazır olduğumuzu ilan ettik, o da olmadı. 
Biz de bulabildiğimiz yerlere stat yaptık. Suç mu işledik' 
Alsancak Stadı'na gelince.. O soruları bana değil yıkanlara soracaksınız.” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.