Dolar 34,1515
%-0.03
Euro 38,1829
%0.05
Altın 2.920,830
%0.02
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Gaziemir'den Başbakan'a 'Acil' protesto!

CHP Gaziemir'den Başbakan'a 'Acil' protesto!

CHP Gaziemir İlçe Gençlik Kolları, Başbakan Binali Yıldırım’ın ‘Acil servislerde kız bakılmaya gidiliyor’ değerlendirmesine sert tepki gösterdi. İlçe Gençlik Kolu Başkanı Semih Kalfa, Başbakan'a acil servise gitme çağrısında bulundu, "Yarattığınız Yeni Türkiye'yi görün" dedi. CHP Gaziemir'den

  • Ege Postası
  • 13.07.2016 - 14:08

EGE POSTASI - CHP Gaziemir Gençlik Kolları,  Başbakan Binali Yıldırım'ın "Acil Servise kız bulmaya gidiyorlar" sözlerini düzenledikleri eylemle protesto etti.

ALO 112 ACİL İZDİVAÇ!
Gaziemir Nevval Salih İşgören Hastanesi'nin Acil Servis kapısının önünde gerçekleşen eylemde partili gençler ellerinde " Halkı acil serviste sıra beklemekte ki amaçları meğer çok başkaymış", " Huzur içinde kız bakan hastalar", " Kız bulmaya değil, tedavi olmaya geldik", " İzdivaç mı acil servis mi'", " Alo 112 Acil İzdivaç" yazılı dövizler tuttu.

BAŞBAKAN'A ÇAĞRI YAPTI
Gençlik Kolları Başkanı Semih Kalfa basın açıklamasında şunları söyledi;

"Başbakan Binali Yıldırım'ın grup toplantısında  'Hastanelerimiz o kadar şirin hale geldi ki, oğlunu kızını evlendirmek için, yuvalar kurmak için hastanelere gidiyorlar' dedi. İşte geldiğimiz nokta bu sözlerine karşı acil servise geldik ama durum hiç öyle değil, acil servis olmasına rağmen polikliniklerde ki gibi uzun kuyruklar var, acil müdahale edilmeyi bekleyenler sıra almak zorunda, müdahale etmek için canını dişine takan sağlık çalışanları ise ağır işçi pozisyonunda, sağlık sistemi çökmüş nereye gitsen nerede muayene olsan nereden ilaç alsan para kesilmekte. Bu koşullarda acil servise girebilen hasta tedavi olmayı hastasını içeriye sokabilen yakını ise acil servisin önünde bir umut bekleyenlerle dolu. Ne acı ki Başbakan ise maalesef ülkenin bu acı tablosunu görmeyecek kadar gayrı ciddi bir şekilde açıklama yapıyor.  Buradan Başbakan'a sesleniyoruz. Acil servisin önüne mutlaka gidiniz. Sizin övünerek yarattığımız dediğiniz 'Yeni Türkiye'de her gün terör nedeniyle düşen ateşlere dayanamayan şehit anaları, babaları, eşleri ve önleyemediğiniz canlı bombaların katliamlarından dolayı canlarını arayan bir umut bekleyen insanlar mı var yoksa kız arayanlar m? görmüş olursunuz."

İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse ise; "Buralar kız bulma gibi ciddiyetsiz biryer değil buralar acıların yaşandığı insnanların kuyruklarda beklediği yerler başbakanı acil servislere davet ediyoruz gelsin burdaki rezilliği görsün, sen Başbakan olarak bırak yuva yapmayı insanlara kız bulmayı kanser hastalarının 3000-4000 TL dahi bulunamayan ilaçlarını bul" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.