Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Üyesi Aksünger'den geri adım: Bizim sistem çalışıyormuş

CHP Üyesi Aksünger'den geri adım: Bizim sistem çalışıyormuş

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi, İzmir eski Milletvekili Erdal Aksünger, 24 Haziran akşamı CHP’de seçim sonuç verilerinin girildiği sistemin çalışmadığı şeklindeki açıklamasını değiştirdi. Aksünger, “Adil Seçim Platformu sistemi çalışmıyormuş. Bizim kurduğumuz sistem çalışıyormuş” dedi. CHP PM Üyesi Aksünger'den geri adım

  • Ege Postası
  • 27.06.2018 - 16:58

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Açıklamasında, bütün verilerin YSK ve Anadolu Ajansı’ndan (AA) gelen veriler olduğunu, genel merkezde görevli ve gönüllülerden sistemin çalışmadığını öğrendiğini belirten Erdal Aksünger, Egepostası’na yaptığı açıklamada ise, parti genel merkezinde kurdukları sistemin çalıştığını, Adil Seçim Platformu’nun sisteminin çalışmadığını öğrendiğini söyledi.

BİZİM KURDUĞUMUZ SİSTEM ÇALIŞIYORMUŞ, ADİL SEÇİM PLATFORMU ÇALIŞMIYORMUŞ

CHP PM Üyesi Aksünger, kısa süre önce yaptığı açıklamadan geri adım atarak, “Adil Seçim Platformu’nun sistemi çalışmıyormuş. Bizim kurduğumuz sistem çalışıyormuş” açıklamasını yaptı.

BÜTÜN VERİLER YSK VE AA’DAN ALINDIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Erdal Aksünger, “Evet ikinci tura kaldı dedi. Bunu duyan şöyle düşünüyor, ben de sonuçta orada değilim, demek ki sağlıklı bir veri transferi yapılabiliyor. Sonra ben gönüllülerle ve oradaki arkadaşlarla konuştuğumda öğrendim. Böyle bir şeyin olmadığını, bütün verilerin YSK’dan ve Anadolu Ajansı’ndan gelen verilerin verdiğini söyledi. CHP’nin eline o gün veriler geliyor ama onları tasnif etmek ve karşılaştırmakta ciddi zorluklar yaşanıyor ve karşılaştırılamıyor” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.