Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican'dan mevkidaşlarına 'meydan' çağrısı

Delican'dan mevkidaşlarına 'meydan' çağrısı

Askeri kalkışmanın yaşiandığı ilk saatlerden beri Konak Meydanı'nda vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tutan AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, sosyal medya aracılığıyla CHP ve MHP il başkanlarına Konak Meydanı'na gelip konuşma yapma çağrısında bulundu. AK Parti İl Başkanı Delican'dan

  • Ege Postası
  • 18.07.2016 - 12:33

EGE POSTASI - İzmir'de darbe karşıtı binlerce kişi Konak Meydanı’nda 'demokrasi nöbeti' adı altında bekleyişlerini sürdürüyor.

Askeri kalkışmanın yaşandığı ilk saatlerden beri Konak Meydanı'nda vatandaşlarla birlikte nöbet tutan AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, sosyal medya aracılığıyla CHP ve MHP il başkanlarına Konak Meydanı'na gelip konuşma yapma çağrısında bulundu.

Delican Twitter'dan şu ifadeleri kullandı;

"Konak Meydanı'nda her partiden vatandaşımız Demokrasi Nöbeti tutuyor.Düşünün, bu kalkışma eğer amacına ulaşsaydı ne Ankara'da ne de İzmir'de seçilmiş bir belediye başkanı görevinin başında olmayacaktı.Millet olarak çok büyük bir badire atlattık. Bunun için Cenabı Allah'a şükrediyorum.Ben buradan CHP ve MHP İl Başkanlarını Konak Meydanı'na konuşma yapmaya davet ediyorum.Şimdi; bundan sonra neler yapılabileceğini belirlemek için bir gündem açalım ve bunu İzmirliler olarak konuşalım."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.