Dolar 34,1702
%0.02
Euro 38,1582
%-0.02
Altın 2.914,660
%-0.19
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan vatandaşları sokağa davet etti

Erdoğan vatandaşları sokağa davet etti

Erdoğan CNN Türk'te darbe girişimi hakkında açıklama yaptı.Erdoğan, "Bir azınlığın kalkınma hareketidir" dedi. Erdoğan, "Milletimizi meydanlara davet ediyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama:

  • Ege Postası
  • 16.07.2016 - 00:31

CNN Türk'te canlı yayında konuşan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Bu gelişme gerçekten Silahlı Kuvvetlerimizin içindeki bir azınlığın kalkınma hareketidir. Bu malum yapıya ait paralel yapıya ait olarak üst akıl olarak onların hareketidir. Milletin birliğine beraberliğine yönelik bu harekete yönelik gerekli cevapları alacaktır.

Milletin olanaklarıyla yapılan helikopterle, tankla milletin üzerine giderek bunun bedelini çok ağır ödeyecektir. Dik durmak suretiyle bu adımı atacağız. Yani bunun bedeli neyse bizler farklı bir şekilde bırakamayız, meydanı da onlara da bırakamayız. Yaptıkları işgali çok kısa zamanda ortadan kaldıracağımıza inanıyoruz. Kararlılığımızı test etmesinler.

Tüm milletimizi illerimizin meydanlarına davet ediyorum, milletçe meydanlarda toplanalım, toplarıyla, tanklarıyla ne yapacaklarsa yapsınlar. Halkın üzerinde bir güç tanımadım ben, bundan böyle de tanımam mümkün değil.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.