Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güven Diyarbakır’da

Güven Diyarbakır’da

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven Diyarbakır İl kongresine katılmak üzere Diyarbakır’a gitti. 4 kişilik heyetle birlikte Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret eden Güven İl Başkanlığında hatıra fotoğrafı çektirdi. İzmir-Diyarbakır dayanışması

  • Ege Postası
  • 27.10.2017 - 13:09

YAĞMUR UYGUR / EGEPOSTASI - 9 Eylül İzmir’in Kurtuluş Günü ve CHP’nin kuruluş günü etkinliklerine katılmak üzere İl Başkanı Asuman Ali Güven tarafından İzmir’e davet edilen Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Sayın, Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen törenlere onur konuğu olarak katılmıştı. Tören sonrası Diyarbakır İl Başkanı Sayın, Başkan Güven’i Diyarbakır İl Kongresine davet etmişti.

İL ZİYARET EDİLDİ

Güven davet üzerine 4 kişilik bir heyet ile Diyarbakır’a hareket etti. 28 Ekim'de yapılacak kongre öncesi CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, İl Başkan Yardımcıları Hatice Tatlı ve İsmail Yüzer ile Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Perihan Yardımcı CHP Diyarbakır İl Başkanlığına ziyarette bulundu. Başkan Sayın tarafından karşılanan heyet hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güven ve beraberindeki heyet Diyarbakır'ın Sur İlçesinde 28 Kasım 2015 tarihinde basın açıklaması yaparken katledilen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürüldüğü alanı ziyaret etti.

Gün içinde Diyarbakır çarşısını ziyaret edecek olan Güven ve beraberindeki heyet Diyarbakırlı esnaf ile görüşecek ve vatandaşla bir araya gelecek. Güven ve heyetin CHP’nin kucaklayıcı politikalarını anlatacağı ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.