Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl başkanlarının açıklamasına ardı ardına tepki

İl başkanlarının açıklamasına ardı ardına tepki

CHP PM Üyesi Gaye Usluer il başkanlarının kararına tepki göstererek, "İl başkanlarının iradesi delegelerinin üzerinde değildir" dedi. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, il başkanlarının bugün yaptığı kurultay açıklamasına Twitter'dan yanıt verdi.

  • Ege Postası
  • 26.07.2018 - 12:57

CHP PM Üyesi Gaye Usluer, yaptığı açıklamada, "1 ayda seçim analizini niye yapamadı? Neleri yapmamız gerektiği, neleri değiştirmemiz gerektiği konusunda yol haritamızı belirlememiz gerekir. İl başkanları delegelerin üzerine açıklama yapamazlar. Yarısı kurultay delegesi olmayan il başkanlarının iradesi delegelerinin üzerinde değildir. Hegamonya açıklamasıdır. Bu kurultayın yapılmama isteği, mevcut hegamonik yapının bozulmaması isteğidir. Bizler değişime daha açık, değişimden korkmayan kişileriz. Bu açıklamanın gerçeği dile getirmekten ziyade, mevcut yönetimin bozulmaması içindir" dedi.

İl başkanlarının açıklamalarına CHP PM üyesi Gaye Usluer'in verdiği yanıtın ardından, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'den de açıklama geldi.

CHP'li Tüzün, il başkanlarının açıklamasını 'panikle' yaptıklarını söyledi.

CHP'li vekilin Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Danışma Kurullarını toplamadan, İlçe Başkanlarımızın ve Kurultay Delegelerimizin görüşünü almadan, örgütümüze ve halkımıza sormadan yapılan açıklama panikle yapılmıştır. Örgütlerimizin görüşü değil açıklamaya katılanların şahsi görüşüdür. Açıklamaya katılan İl Başkanlarımızın illerinden verilen imzalar da bunun göstergesidir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.