Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes'te CHP’yi karıştıran iddia: O toplantının arkasında Soylu mu var!

Menderes'te CHP’yi karıştıran iddia: O toplantının arkasında Soylu mu var!

Yerel seçimlere bir yıldan fazla bir süre olmasına rağmen CHP Menderes'te bazı isimlerin 2019’a yönelik yaptığı toplantıda mevcut Başkan Ahmet Pala’ya yönelik ağır eleştiriler ve adaylığı ile ilgili açıklama yapılması CHP kulislerine bomba gibi düştü.  Kulislerde yerel seçimlere bu kadar uzun süre olmasına rağmen İlçe Başkanı Ahmet Pala’ya yönelik bir operasyon olduğu yolunda iddialar dolaşıyor. Ve Pala’ya yapılan bu operasyonun başında ise, Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun olduğu iddia ediliyor. Menderes'te CHP’yi karıştıran iddia

  • Ege Postası
  • 24.03.2018 - 20:45

EGEPOSTASI- CHP’nin yerel seçimlerde kaybettiği ilçelerden olan Menderes’te sürpriz bir toplantı yapıldı. CHP’de geçmiş dönemlerde görev almış isimlerle, mevcut görevdeki bazı isimlerin katıldığı toplantıda 2014'teki yerel seçim ile 2019’da gerçekleşecek olan yerel seçimin masaya yatırıldığı öğrenildi. Toplantıya katılan bazı isimlerin 2019’da yapılacak seçimlerle ilgili 2014’te aday gösterilen ve şu an İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Pala ile seçimin kazanılamayacağı noktasında görüş beyan ettikleri ileri sürüldü. Ayrıca adayın ilçe örgütünü toparlayacak bir isim olması gerektiğini dile getirdikleri öğrenildi.

TOPLANTININ ARKASINDA BELEDİYE BAŞKANI SOYLU MU VAR'

Toplantıda İlçe Başkanı Ahmet Pala ile ilgili yapılan olumsuz görüşlerin arkasında CHP’den bazı isimlerin Belediye Başkanı Bülent Soylu ile birlikte hareket ettiği ve bu nedenle referandumda AK Parti’ye fark atan Pala'nın aday olmaması için konuştukları iddia edildi.

SOYLU'NUN PALA’NIN ADAY OLMAMASI İÇİN ÇALIŞMA YAPTIĞI İDDİA EDİLİYOR

Menderes kulislerinde Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun seçimi kaybedeceğini anladığı bu nedenle telaşa kapıldığı ve Menderes'te CHP’nin en güçlü ismi olan İlçe Başkanı Ahmet Pala’nın aday olmaması için CHP içinde Pala’ya karşı muhalefetin sesini yükselttiği gelen iddialar arasında. 

PALA’YA YAKIN İL YÖNETİCİSİNİN AÇIKLAMASI DA İDDİAYI GÜÇLENDİRİYOR

Öte yandan İlçe Başkanı Ahmet Pala’ya yakınlığı ile bilinen Menderesli İl Yöneticisi Hande Deniz Şentürk’ün açıklaması bu iddiaları güçlendirdi. Şentürk açıklamasında “ Toplantıya AK Partili Belediye Başkanı Bülent Soylu'ya yakın olan Ziraat Odası Başkanı Kadir Telli de katılmış. Referandumda ‘evet’ için çalışanların bir araya gelip CHP’nin parti içi meselesine yönelik fikir belirtmelerini parti kamuoyunun takdirine bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.