Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül ilçe başkanlarıyla biraraya geldi

Şengül ilçe başkanlarıyla biraraya geldi

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 28 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirdiği İzmir İl Kongresi’nin ardından haftanın ilk günü yoğun mesaisini yeniden başlattı. Akşam saatlerinde 30 ilçe başkanıyla biraraya gelen İl Başkanı Aydın Şengül, kongre değerlendirmesini yaptı. İl kongresi için ilçe başkanlarına teşekkür eden Aydın Şengül’ün tüm teşkilatlardan dakika dakika planlanmış programlar hazırlamalarını istediği ve ‘Gerekirse sahura kadar çalışalım’ dediği belirtildi.

  • Ege Postası
  • 30.04.2018 - 20:25

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Ramazan ayının da devreye gireceği kısa seçim öncesi çalışması sırasında yapılması gerekenleri ilçe başkanlarıyla paylaşıp, onların görüşlerini de alan Aydın Şengül, teşkilatlarından 24 Haziran seçimleri öncesinde sahur bitimine kadar dakika dakika programlanmış seçim çalışması yapmalarını istedi.

ŞENGÜL İLÇE BAŞKANLARINA MİTİNG İÇİN ÖZEL TEŞEKKÜR ETTİ

30 ilçe başkanının hazır bulunduğu akşam 17.00 sularında başlayıp yaklaşık iki saat süren toplantıda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir İl Kongresi’ne olan yoğun katılım ve coşkudan dolayı İzmir’den memnun ayrıldığını, kendisi aracılığıyla İzmir teşkilatına teşekkür ettiğini belirten Aydın Şengül’ün ilçe teşkilatlarının tümüne kendisinin de teşekkürlerini bildirdiği kaydedildi.

İZMİR’DE ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ OLMAYACAK

Her ilçenin ne kadar ve kaç araçla kongreye katılım sağladığının da ele alındığı toplantıda, Şengül’ün kongrede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da belirttiği ‘İzmir’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sözlerini tekrarladığı ve “Cumhurbaşkanımız da kongreden memnun ayrıldı. Onun da dediği gibi İzmir’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sözünü kaydettiği belirtildi.

SAHURA KADAR ÇALIŞIN, RAMAZAN’A ÖZEL PROGRAMLAR HAZIRLAYIN

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün ilçe başkanlarına başlayan seçim takviminin kısalığı nedeniyle her dakikanın programlanmasını istediği, bütün teşkilat mensuplarının gerekirse sahura kadar ev ev kapı kapı dolaşmalarını, vatandaşların iftar ve sahurlarına katılmalarını istediği ayrıca Ramazan’a özel programlar hazırlamalarını istediği de kaydedildi.

YÜKLÜ MESAİLER HAZIRLAYIN, DAKİKA DAKİKA PLANLANMIŞ PROGRAMLAR HAZIRLAYIN

Şengül’ün, ilçe başkanlarına, “İftar ve sahur programlarını ihmal etmeyin. Seçim çalışmalarınız boyunca sahura kadar programlar hazırlayın. Haftaya Ramazana özel bir program da hazırlayacağız. Siz de buna uygun planlama yapın. Yüklü mesailer hazırlayın, dakika dakika planlanmış programlar hazırlayın” dediği de öğrenildi.

SANDIK GÖREVLİLERİNİ GÜVENİLİR KİŞİLERDEN SEÇİN

İl Başkanı Şengül’ün ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantıda sanık görevlilerinin önemine dikkat çekerek, bu kişilerin güvenilir kişilerden seçilmesini istediği, seçim süreci içinde sandık görevlilerine tek tek ve toplu eğitimler vermesini istediği ve “Önümüzde çok kısa bir süre var. Olabildiğince verimli çalışmamız lazım” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.