Dolar 32,5312
%0.05
Euro 34,9558
%-0.05
Altın 2.440,460
%0.2
Bist-100 10.446,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
46 yıllık “evinde” turladı

46 yıllık “evinde” turladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aziz Kocaoğlu, "46 yıllık evim" dediği Bornova'da da AK Parti'li rakibi Binali Yıldırım'a yüklendi, "İzmirli, kendisine gavur diyeni, sümüklü çocuğa benziyor diyeni, bu kentin milletvekili olmaktan hicap duyanları affetmeyecek" dedi.

  • Ege Postası
  • 11.03.2014 - 10:26
İZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aziz Kocaoğlu, seçim çalışmalarına Bornova ilçesinde devam etti. Ziyaret turlarına Kara Nakliyecileri Sitesi’nden başlayan Başkan Aziz Kocaoğlu, ardından sırasıyla Işıkkent, Pınarbaşı, Doğanlar, Mevlana, Naldöken, Çamkule, Merkez, Zafer ve Meriç mahallelerini ziyaret etti. Gittiği her yerde halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Kocaoğlu’na CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Olgun Atilla da eşlik etti. 46 yıldır Bornova’da yaşadığını dile getiren Başkan Kocaoğlu, “Hiç ayrım yapmadım. Benim kitabımda insanlar arasında din, mezhep, etnik köken ayrımı yapmak yok. Biz yine ayrım yapmadan, yine insanımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 

''İzmir'de yüzde 60'ın üzerinde oy alırız''haber için tıklayınız

Ulaşım sorunu çözülüyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Işıkkent’teki Kara Nakliyecileri Sitesi’nde esnafla bir araya gelen Başkan Kocaoğlu, lojistik sektörünün sorunlarını iyi bildiğini ve site esnafının ulaşım sorununu çözmek için hazırladıkları büyük çaplı projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Bölgeye yapacakları geniş yollar, yeraltı otoparklarının yanı sıra çevre yolu bağlantılarını da sağlayarak ulaşım sorununu çözeceklerini dile getiren Başkan Kocaoğlu, “Yeşildere üzerinde yaptığımız Homeros Bulvarı’nı 100 milyon lira kamulaştırma bedeli ile önce Otogar’a, sonra Çevre Yolu’na bağlayacağız. Bornova'da Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi'ni Manisa Yolu'na kadar uzatacağız" diye konuştu.
 
Denizde-havada yok, karada var!
Ülkede yaşanan ekonomik sorunların nakliyat sektörünü de etkilediğini dile getiren Başkan Aziz Kocaoğlu, “Deniz ulaşımında ÖTV yok, hava ulaşımında yok. Ama kara ulaşımında var. Karadaki insanlar üretim yapsın diye sektöre can suyu verilmelidir” dedi. 
Olgun Atilla’ya destek
Bornova Belediye Başkan Adayı Olgun Atila'ya da destek veren Kocaoğlu, site esnafına "Kendisini çok eskiden tanıyorum. Benim büyük oğlumdan bir yaş büyük. Yani oğlum gibi… Yüksek mimar olan Atila'nın Bornova'ya hizmet edeceğine inanıyorum” diye seslendi. Olgun Atila da, "Bornova bizim evimiz' dedik. Evimize nasıl bakıyorsak, buraya da öyle bakacağız. Hepimiz Bornova'da yaşıyoruz" diye konuştu.
 
Adım adım Bornova
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kara Nakliyecileri Sitesi’nin ardından uzun bir ziyaret maratonuna çıktı. Işıkkent, Pınarbaşı, Doğanlar, Mevlana, Naldöken, Çamkule, Merkez, Zafer ve Meriç mahallelerinde esnafı ziyaret eden, kıraathanelere, muhtarlıklara uğrayan Başkan Kocaoğlu, rakip partilerin seçim bürolarına da girerek başarılar diledi.
 
Biletini kessinler diye mi aday oldun'
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Naldöken semtindeki seçim bürosunun açılışına da katıldı. Başkan Kocaoğlu burada yaptığı konuşmada, AKP hükümetinden kurtulmanın yolunun sandıktan geçeceğini belirterek şunları kaydetti:
“İzmirli kendine ‘gavur’ diyeni affetmez. İzmirli kendine “sümüklü çocuğa benziyor’ diyeni affetmez. İzmirli ‘bu kentin milletvekili olmaktan hicap duyuyorum’ diyeni affetmez. İzmirli, ‘İzmir AKP’ye muhtaç’ diyeni affetmez. AKP adayı bu kez de İzmir’e yorgun ve bitkin benzetmesi yapmış. Sen bu İzmir’den bu kadar rahatsız oluyorsan, niye gelip Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oluyorsu? 30 Mart’ta biletini kessinler diye mi aday oluyorsu? 30 Mart’ta hep beraber biletini keseceğiz.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.