Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ'dan CHP Lideri Özel'e gönderme: Cehaleti ortaya çıktı

AK Partili Dağ'dan CHP Lideri Özel'e gönderme: Cehaleti ortaya çıktı

AK Parti İzmir Büyükşehir belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, katıldığı bir canlı yayında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ‘tarikat, cemaat’ eleştirilerine yanıt vererek, “Bostanlı, Karşıyaka ve Alsancak İskelesinin işletilmesi Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı büyükşehir ile ilgisi yok. Genel Başkanın cehaleti ortada. Özel kendi yapmış olduğu dayatmanın İzmirliler tarafından karşı duruş sergilendiğini görüyor. Sürekli bir panik halinde.. Seçim yaklaştıkça paniği daha da artıyor. Tüm genel başkanlığı sürecini İzmir üzerinden yürütüyor.” dedi. Öte yandan Özel’e değişim üzerinden gönderme yapan Dağ, “İzmirliler 31 Mart’ta çantada keklik olmadığını, dayatma ile aday belirlemesine yönelik tepkisini ortaya koyacak. İzmirli değişim istiyor. Öyle Özel’in yapay zekayı da kullanarak aday değiştirmesi gibi bir değişim değil. Bir değişim yapacaksa İzmirliler yapar" dedi.

  • Ege Postası
  • 27.03.2024 - 13:37
  • Güncelleme: 27.03.2024 - 16:55

EGVEPOSTASI- AK Parti İzmir Büyükşehir belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, NTV’de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İZMİR’DE SORUN YUMAĞI BÜYÜYOR

Polemiklerin değil projelerin konuşulması gerektiğini vurgulayan Hamza Dağ, “ Ben polemiklerden uzak duracağımı söyledim. Projelerin konuşulması gerektiğini ifade ettim. İzmir’de kangren haline gelmiş sorunlarını çözmek için projeden başka çaremiz yok. Bizim 5 yıl daha sorunları öteleme şansımız yok. Biz here 5 yılda bir sonraki döneme yeni sorun  bırakıyoruz. Basmane Çukuru çözülmesi gerekiyor ancak her gelen çözmüyor. Çözmediği gibi yeni bir sorun bırakıyor. Mavişehir Opera Binası Aziz Bey zamanında başladı, Tunç Bey zamanından okunulmadı, sonraki döneme kaldı. Büyükşehir belediye Binası yıkıldı ve sonraki döneme sorun olarak kaldı. Sorunları çözmüyoruz, ufak tefek dokunuşlar yapıyor ve çözülmüş gibi gösteriyoruz. Bu sorunlar yokmuş gibi davrandığınızda sorun yumağı büyüyor. Havaya bakarak ıslık çalarak bu işler yürümez” ifadelerine yer verdi.

‘ÖZEL’İN CEHALETİ ORTADA’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in AK Parti kazanırsa İzmir’in mallarının tarikat ve cemaatlere verileceği iddialarına yanıt veren Dağ, “Özel her geldiğinde bizimle ilgili konuşuyor. Keşke her geldiğinde İzmir ile ilgili proje açıklasa. Söylediği şeylerin elle tutulur tarafı yok. Bostanlı, Karşıyaka ve Alsancak İskelesinin işletilmesi Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı büyükşehir ile ilgili yok. Genel Başkanın cehaleti ortada. Özel kendi yapmış olduğu dayatmanın İzmirliler tarafından karşı duruş sergilendiğini görüyor. Sürekli bir panik halinde.. Seçim yaklaştıkça paniği daha da artıyor. Ulusal kanallarda da sürekli bizden bahsediyor. Tüm genel başkanlığı sürecini İzmir üzerinden yürütüyor. Seçim yaklaştıkça Özel’in cehaleti daha net ortaya çıkacak ve paniği artacak. O panikle bize sevgisi ve muhabbeti de artacak” ifadelerine yer verdi.

RAKİPLERE ÇAĞRI: GELİN ANLATIN!

Rakiplerine çağrıda bulunan Dağ, “ İzmir’in yerel yönetimlerde hizmete ihtiyacı var. Bizim günü kurtaran işlerle sorunları çözmemiz mümkün değil. Gelin ele avuca gelen projelerinizi İzmirlilerle paylaşın. Tek dertleri, ‘aman ha kaptırmayalım.’ Sen hizmet et insanlar zaten teveccüh gösterirler. Korku pompalayarak kendi oylarını yükseltme gibi bir durum var. Özel İzmirlileri tanımaz. Burası kardeşlik memleketidir. Biz burada hoşgörü içerisinde yaşıyoruz”  dedi.

“DEĞİŞİMİ İZMİR YAPAR”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e değişim üzerinden tepki gösteren Dağ, “İzmirli vatandaş 31 Mart’ta çantada keklik olmadığını, dayatma ile aday belirlemesine yönelik tepkisini daha net ortaya koyacak. İzmirli değişim istiyor. Bu hizmet noktasında bir değişim. Öyle Özel’in yapay zekayı da kullanarak aday değiştirmesi gibi bir değişim değil. Bir değişim yapacaksa İzmirliler yapar, size gerek kalmaz” diye konuştu.

İZBETON'DA NELER OLUYOR? 

İZBETON iddialarını soran Dağ, "Polemiğe girmeyeceğim dedim ama, İZBETON'da neler oluyor? Neler oluyor orada? İzmirliler biliyor orada neler olduğunu biliyor. İşi asfalt, kentsel yenileme görevini İZBETON'a veriyorlar, İZBETON kooperatifle anlaşıyor, 300 - 500 bin ev görüşmeleri oluyor, orada neler oluyor" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.