Dolar 32,3942
%-0.27
Euro 34,7057
%-0.29
Altın 2.397,000
%-1.06
Bist-100 10.196,00
%1.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'ya Galatasaray'dan Sinan vetosu

Altınordu'ya Galatasaray'dan Sinan vetosu

PTT 1'inci Ligi'nde 2'nci yarı öncesi kadrosunu takviye etmeye çalışan Altınordu'nun Galatasaraylı Sinan Gümüş'ün transfer etmek istediği, ancak sarı kırmızılı kulübün gurbetçi forvet oyuncusunu bırakmaya yanaşmadığı ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 02.01.2016 - 15:16
Bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan kırmızı lacivertliler, uzun süredir takip ettikleri 21 yaşındaki Sinan'ı sezon sonuna kadar kiralamak istedi. Galatasaray, ikinci yarıda Sinan'dan faydalanma kararı alınca transfer suya düştü. 

İkinci sezonunu geçirdiği Galatasaray'daki ilk golünü son Kayserispor maçında atan Sinan'dan umduğunu bulamayan Altınordu, alternatif isimlere yöneldi. Antalya'da kampa giren Altınordu'nun kanatlar ve forvete 3 oyuncu aradığı bildirildi.

Öte yandan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, ilk yarıyı kulübün internet sitesine değerlendirdi. İlk 17 maçlık periyotta 9 genç futbolcunun forma giydiğini söyleyen, oyuncularının ikinci yarıda çok daha iyi bir performans ortaya koyması gerektiğini anlatan Hüseyin Eroğlu'nun açıklaması şöyle:;

"Gençler altyapıda aldıkları temel futbol eğitimi ve sistemli çalışmaya kendi özgüvenlerini de ekleyerek oynadıkları ilk maçtan itibaren takımımıza katkı sağladı. Uyum sürecinin her futbolcuda ayrı olması doğal bir sonuç. Diğer gençlerimiz de zaman içerisinde bu sistemin değişmez parçaları olacaklar. Yeter ki çalışmalarını sürdürsünler ve kendilerine olan inançlarını yüksek tutsunlar." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.