Dolar 32,1783
%-0.07
Euro 35,0175
%0.03
Altın 2.526,810
%1.04
Bist-100 10.733,00
%0.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara cilt bakımı merkezleri

Ankara cilt bakımı merkezleri

Cildinizin güzelliği sizin için önemli unsurlardan biriyse, cilt bakımı konusunda profesyonel çözümlerden yararlanmanız gerekir.

  • Ege Postası
  • 22.04.2017 - 11:53

Cildinizin güzelliği sizin için önemli unsurlardan biriyse, cilt bakımı konusunda profesyonel çözümlerden yararlanmanız gerekir. Yalnızca evde basit maskeler yapmak, meyve ve sebzelerle cildin güzelleşmesini beklemek istenilen çözüme ulaşma konusunda mümkün değildir. Birçok medikal estetik ve güzellik merkezinde cilt problemlerinden kurtulmaya olanak sağlayan uygulamalar da yapılıyor. Özellikle Ankara cilt bakımı konusunda uzman hekimlerin yoğunlukta olduğu şehirlerden biridir. Ankara'da yaşayanlar Dr. Özgür Koldaş ve ekibi kusursuz güzellik sunmak adına çalışıyor. Cilt lekelerinizden kurtulmak ve yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırmak için siz de medikal estetik hekimi Özgür Koldaş'a güvenebilirsiniz.

Dr. Özgür Koldaş Kimdir'

Medikal estetik alanında en başarılı isimlerinden biri haline gelen Dr. Özgür Koldaş; ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini doğduğu şehir olan Hatay'da tamamladı, üst eğitimini ise Gülhane Askeri Tıp Fakültesi'nde tamamladı. Başarılarla dolu eğitim hayatı sırasında İtalya ve Fransa'da medikal estetik ve kozmetoloji eğitimi alan Koldaş, Gazi Üniversitesi'de Genel Akupunktur eğitimi aldı. Saç ekimi alanında da eğitimler alan Koldaş, bugün Ankara cilt bakımı uygulaması yapan hekimleri arasında ilk akla gelen hekim olmayı başarıyor.

Gerek yurt dışında, gerekse yurt içinde çok sayıda eğitim ve seminere katılan Dr. Özgür Koldaş, medikal estetik merkezinde ameliyatsız cilt gençleştirme uygulamaları yapıyor. Cildinizden yaşlılık izlerini silmek için cilt sıkılaştırma yöntemi olan ulterapi yaptırabilir, ses dalgalarının cilt altındaki bağ dokularını kuvvetlendirmesi sebebiyle gençliğinizi uzun süre koruyabilirsiniz. Focus Ultrasound olarak da adlandırılan bu yöntem sayesinde cildiniz zamana karşı büyük bir direnç gösterir ve sarkmalar söz konusu olmaz. Özgür Koldaş'ın uzman ekibi sayesinde bıçak altında yatmadan da cilt sorunlarınız kolaylıkla çözülebilir.

Karbon Peeling ile Cilt Gençleştirme

Ankara cilt bakımı uzmanlarından biri olan Dr. Özgür Koldaş'ın medikal estetik merkezinde karbon peeling yöntemi ile de ameliyatsız cilt gençleştirmek mümkün! Lazer teknolojisinin ve karbon maskesinin bir arada kullanılması ile kusursuz sonuçlar doğuran Karbon Peeling, kadınların yeni güzellik sırlarından biri olmaya başladı. Cildin üst kısmında bulunan ölü hücrelerin ortadan kalkmasına ve cildin nefes almasına olanak sağlayan bu yöntem, ciltte yenilenme süreci başlattığı için yaşlanma belirtileri de ortadan kalkıyor.

Cilt problemleri yaşayanların 4 ile 6 seans arasında sorunlarından kurtulmasına olanak sağlayan bu yöntem, sizin için de ideal seçenek olabilir. Cilt bakımı ve diğer uygulamalar hakkında detayları öğrenmek için https://www.ozgurkoldas.com.tr/ adresine göz atmanızda fayda var.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.