Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Hasan Arslan çocuklarla film izledi

Başkan Hasan Arslan çocuklarla film izledi

Çiğli Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen yarıyıl tatili sinema şöleni bu yıl da birbirinden eğlenceli filmlerle başladı. Başkan Hasan Arslan, Ormanda Karmaşa filmini miniklerle beraber izledi.

  • Ege Postası
  • 28.01.2016 - 10:38
Çiğli Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sinema şöleninde çocuklar birbirinden güzel ve eğlenceli filmlerle başladı. 23 Ocak Cumartesi gününden itibaren gösterime giren filmler, 30 Ocak tarihine kadar ücretsiz olarak Çiğli Belediyesi konferans salonunda izlenebilecek. Filmler ilk günden itibaren minik sinemaseverlerden büyük ilgi gördü. Bu yıl gösterime giren filmler arasında: Tarih öncesinde yaşayan kralın oğlu Prens Eduard’ın hikayesinin anlatıldığı Maymun Prens, define haritası peşinde yollara düşen arkadaşların konusunun anlatıldığı Geniş Aile Yapıştır, Doğu Anadolu’da yaşayan Sabri ve Medeni’nin koyunlarını satmak için geldiği İstanbul’da yaşadıklarının anlatıldığı Yav He He ile Meksika Yağmur Ormanlarında yaşayan Sacha ve Manu isimli rakunların hikayesinin anlatıldığı Ormanda Karmaşa bulunuyor.

Çocuklarla eğlenceli dakikalar
Ormanda Karmaşa filmini çocuklarla birlikte izleyen Başkan Hasan Arslan, çocuklarla bol bol fotoğraf da çektirdi. Yoğun bir eğitim döneminin ardından gelen yarıyıl tatili için çocukları ve gençleri unutmadıklarını belirten Başkan Arslan, “İlk yarıyılda çocuklarımız ve gençlerimiz çok yoruldular. Böylesi tatlı bir yorgunluğun ardından dinlenmek onların hakkı diye düşünüyoruz. Bu nedenle yarıyıl tatili süresince onlar için birbirinden güzel, eğlenceli filmlerin yer aldığı bir program hazırladık.Karne almanın heyecan ve mutluluğunu yaşayan çocuk ve gençlerimizin yanındayız. Sinemaya gidecek maddi gücü olmayan aileler için bu eksikliği gidermenin zorluğunun farkındayız ve vizyon filmleri gösterimimiz sayesinde bu konuda onlara destek olmaya çalışıyoruz. Tüm çocuk ve gençlerimizi filmleri izlemeye davet ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.