Dolar 32,3689
%-0.35
Euro 34,7001
%-0.3
Altın 2.390,250
%-1.34
Bist-100 10.169,00
%1.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan direksiyon başına geçti, asfalt serdi

Başkan direksiyon başına geçti, asfalt serdi

Aliağa’da çeşitli kurumların uzun süredir yürüttüğü altyapı çalışmaları nedeniyle köstebek yuvasına dönen cadde ve sokakları yenilemek üzere düğmeye basan belediye ekipleri, adeta seferberlik ilan etti.

  • Ege Postası
  • 03.04.2017 - 14:35

Son dönemde Aliağa kamuoyunun tepkisini çeken bozuk yolların asfaltlanması için harekete geçen Aliağa Belediyesi, tüm ekipleriyle birlikte hummalı bir çalışma başlattı. Bu kapsamda ilçe merkezinde asfalt seferberliği başlatan Aliağa Belediyesi, tamamı 1 milyon 300 bin metre kare olan ana cadde ve sokakların 700 bin metre karelik ilk kısmını 90 iş günü içerisinde asfaltlamayı hedefliyor. Mevsimsel şartlar uygun olduğu sürece gece-gündüz yapılacak olan çalışmalarda Fen İşlerine bağlı ekiplere Temizlik İşleri ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler de destek verecek. Asfaltlama faaliyetleri çerçevesinde çevre düzenlemelerini de sürdürecek olan belediyesi, bu çalışmaları merkez mahallelerden ilçe geneline uzatacak.

Asfalt seferberliğine Yalı Mahallesinde bulunan 19 Mayıs Caddesinden başlayan Aliağa Belediyesi’nin çalışmaları halk tarafından da memnuniyetle karşılanırken, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da çalışmaları yerinde takip ediyor. Başlatılan asfalt seferberliği ile ilgili kişisel sosyal medya hesabı üzerinden Aliağa halkını bilgilendiren Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, göreve geldiği ilk günden bu yana hiçbir zaman siyaset yapmayacağının, tek derdinin Aliağa olduğunun ve Aliağa’nın değişimi yolunda hiçbir engel tanımayacağının bir kez daha altını çizdi.

Aliağa’nın değişimi yolunda hiçbir engel tanımayacağını ifade eden Başkan Acar, “Tam 1,5 yıldır ben ve ekibim, uzun yıllardır çözüm bekleyen alt yapı sorunlarının çözülebilmesi için, kurumların koordinasyonunu sağlamak ve bir an önce alt yapı çilemizin bitmesi için çalışmak zorundaydık. Ve tabi ki susmak ve işin içerisine siyaset sokmadan, engellemelere takılmadan sabretmemiz gerekiyordu. Son 15 gündür büyükşehir çalışmalarına bir baktık ki onca çileye ve sıkıntıya katlanan Aliağa halkına yamayı reva gördüler. Biz bugün itibari ile ‘o yol senin’ ‘bu yol benim’ demeden altyapısı biten mahallelerimizin tüm sokak ve caddelerinin asfaltlanma çalışmasına başladık” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.